Als je een website gaat maken in WordPress, moet je eerst een thema kiezen.

Maar ja er zijn wel duizenden thema’s, wat is het beste thema voor WordPress?

Je wilt gelijk goed kiezen, want je moet er niet aandenken dat je door bepaalde problemen of beperkingen toch een ander thema moet gaan nemen.

Veel thema’s hebben een aantal beperkingen:

Weinig keus in lettertypes

Kleuren zijn alleen met codes aan te passen

Je kunt het niet responsive oftewel geschikt voor mobiel en tablet maken

De layout is lastig aan te passen, je hebt daar technische kennis voor nodig

Je website neem niet het gehele scherm in beslag, het blijft een smalle kolom

Het allerliefst wil je toch een thema, waarmee je de uitstraling van jouw bedrijf makkelijk en goed neer kunt zetten in een professionele website. Een website die bij jou en je ideale klant past.

Ik heb jaren in diverse systemen gewerkt, door die ervaringen ben ik uiteindelijk bij Divi uitgekomen.

Sinds 2018 maak ik website met thema Divi, waar niet alleen ik maar ook mijn klanten erg blij mee zijn.

Waarom?

Het is een gebruiksvriendelijk systeem: je ziet gelijk wat je doet als je de website aanpast of maakt door de visualbuilder, dit wordt ook wel een “Fron-end editor” genoemd. Met eenvoudige visuele inhoudselementen en ontwerpinstellingen kun je jouw website eenvoudig opbouwen. Je ziet jouw website visueel groeien, en gaat voor je leven, doordat iedere wijziging direct zichtbaar is.

Geen vast thema: je kunt van scratch af aan beginnen met bouwen. Je hoeft niet uren te besteden aan het aanpassen van een bestaand thema aan jouw wensen. Je hebt diverse elementen voorhanden om direct jouw authentieke website te maken.

Updates: Divi heeft regelmatig updates, zodat het veilig blijft en meer mogelijkheden kan bieden.

Wat ik er mooi vind is dat je Divi kunt installeren als thema en builder (blokkendoos waarmee de website opgebouwd wordt) in één, dat dus altijd goed samen zal blijven werken. Je hebt geen conflicten meer tussen een thema en de builder als er updates zijn.

Het wordt wereldwijd gebruikt, dat biedt meer garantie dat het op tijd geupdate wordt, zodat de er geen klachten binnenstromen van de vele gebruikers.

Kortom:

Ik ben erg blij met Divi, je kunt er zoveel mee, al je creativiteit kun je er in kwijt. Je kunt er een professionele authentieke website mee maken. Divi is gebruiksvriendelijk en je kunt op een eenvoudige manier een website maken ook al heb je dat nog nooit gedaan.

Heb jij een website in Divi gemaakt of laten maken? Ben je fan geworden van Divi? Laat me weten waarom jij voor Divi gekozen hebt, dat vind ik erg leuk om te weten.

Wil je graag zelf een website leren maken met Divi? Laat het mij weten, ik heb een online training gemaakt waarin ik alle elementen gestopt heb, die gebruik voor het maken van de websites met mijn 1 op1 klanten. Alles wat je moet weten en alle tools staan bij elkaar op 1 website, zodat het jou echt vele uren zal gaan schelen. Op deze manier kun je in een mum van tijd jouw professionele authentieke website met Divi zelf maken. Je krijgt daarbij ook mijn volledige ondersteuning, je mag mij alles vragen, toegang tot de speciale facebookgroep, Q&A sessies, een jaar gratis webhosting en je krijgt ook nog eens het Divi thema van mij cadeau. Op deze manier kun je met veel plezier jouw website gaan maken.

Bekijk voor meer informatie: https://www.wenswebdesign.nl/website-leren-maken-met-wendy/

Weet je niet of dit wel wat voor jou is? Neem gerust contact met mij op. Mail mij naar contact@wenswebdesign.nl dan zal ik je een eerlijk advies geven.