Over mij

Als kind was ik vaak bezig met mijn handen, maakte ik graag dingen en zocht ik op een creatieve manier naar oplossingen.

Tijdens mijn studies aan een docentenopleiding en universiteit kwam naast mijn creativiteit en de kwaliteiten analyseren en onderzoeken bij mij naar boven.

Bij mijn vorige werkgevers, had ik weleens met webdesign te maken gehad. Ik ontdekte dat ik het leuk vond om er zelf mee aan de slag te gaan en dat ik mijn kwaliteiten hierbij goed kon gebruiken. Ik maakte een vreugdesprongetje toen ik me realiseerde dat webdesign het perfecte werk voor mij was! Ik volgde een opleiding en bleef me verder ontwikkelen op het gebied van webdesign tot ik het volledig in de vingers had.

Naast mijn grote opdrachtgevers UWV en Ballast Nedam, heb ik ook vele kleine zelfstandigen geholpen, om een professionele website te maken: goed werkend, die past bij hun ideale klant, zichzelf en goed vindbaar.

Ik vind het heerlijk om al mijn kennis met mijn klanten te delen, om tot die website te komen die helemaal naar wens is en de ideale klanten aantrekt.

Waarmee kan ik jou helpen?

Sinds 2009 help ik ondernemers met het maken van hun website waarmee ze hun bedrijf professioneel kunnen presenteren. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites in WordPress. Wil je het gehele proces van ontwerpen en bouwen aan mij overlaten, wil je liever leren om alles zelf te doen of wil je bepaalde elementen van je website zelf onderhouden, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wat maakt mijn aanbod anders dan anderen?

Door uit te gaan van jouw unieke aanbod en jouw ideale klantprofiel maak ik samen met jou een website die meer klanten en meer omzet oplevert. Een website die écht bij jou past en die jouw passie uitstraalt.

Ook kan ik je leren hoe je zelf je website bouwt en kunt onderhouden.

Ik denk graag met je mee en zoek op een creatieve manier oplossingen voor al je wensen en verlangens.

Mijn Missie en Visie

Mijn missie

Ambitieuze dienstverlenende ondernemers; zoals coaches en therapeuten, helpen om een professionele website te creëren die klanten aantrekt en voor meer omzet zorgt, zodat zij zich kunnen focussen op hun werk om het leven van anderen mooier te maken.

Mijn visie

Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer succesvol kan worden met een goede website, als ze maar weten hoe marketing technisch een goede website eruit en hoe zij het kunnen inzetten om klanten te werven.

Gek op

Mijn man, 2 dochters, onze poes, kleding maken, pianospelen, koken, bakken, lezen en wandelen. Ik ga graag uit eten, naar de bioscoop, winkelen met vriendinnen en in een hoekje op de bank met de poes op schoot naar goede series op tv kijken. Ik ben een avonturier, ik ga graag op reis en dan het liefst een rondreis; zo heb ik een reis door Australië, Costa Rica, Maleisië, Indonesie, Thailand, de Caribische eilanden en vele landen in Europa gemaakt. Verder ben ik enthousiast, gevoelig, spiritueel, sociaal, leergierig, een doorzetter, nieuwsgierig en eigenwijs.

Wil je graag tips over jouw website of meer informatie?

Ik kan je helpen om helder te krijgen, waarom de bezoekers van jouw website geen klant van je worden. Dat doe ik in een gratis online WEBSCAN OF INFORMATIE SESSIE of  van 30 minuten.

Vanuit mijn expertise geef ik jou de tips om van jouw website een klantmagneet te maken.

Wil jij een WEBSCAN OF INFORMATIE SESSIE met mij?
Boek dan hieronder jouw sessie in.

Ik zit ook in het expert-team van Sylvia Bouwer. 
Hieronder het interview dat Sylvia met mij gehouden heeft.

Het interview tijdens het Lente Summit 2023 van Impact Versterkers