Hallo ik ben

Wendy

Waarmee kan ik jou helpen?

Sinds 2009 help ik ondernemers aan een website, waarmee ze met hun passie stralend naar buiten kunnen treden. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites in WordPress. Wil je het gehele proces van ontwerpen en bouwen aan mij overlaten, leren om alles zelf te kunnen doen, of je wilt bepaalde elementen van jouw website onder de knie krijgen, dan ben je bij mij op het juiste adres.

Van jongs af aan creatief

Als kind was ik altijd al druk met mijn handen, om dingen te creëren en ontwikkelde al snel om creatief naar oplossingen te zoeken.

Kennis en ervaring

Tijdens mijn studies aan een docentenopleiding en universiteit kwamen mijn kwaliteiten analyseren en onderzoeken ook bij mij naar boven.

Na mijn werk bij diverse werkgevers, ontdekte ik wat er allemaal mogelijk was met webdesign. Mijn handen begonnen te jeuken en in mezelf voelde ik een vreugde sprongetje. Ik had het werk gevonden, dat echt bij mij past. Werk waarbij mijn kwaliteiten die ik graag in mijn werk zou willen toepassen, samen komen. Ik wilde WEBDESIGNER worden!

Met dit inzicht ben ik een opleiding gaan volgen op het gebied van webdesign en ben ik steeds verder daarin gaan groeien.

Naast mijn werk bij de opdrachtgevers UWV en Ballast Nedam, heb ik ook vele kleine zelfstandigen geholpen, om een goed werkende en goed vindbare website te creëren.

Wat maakt mijn aanbod anders dan anderen?

Door mijn creativiteit en groot invoelend vermogen, maak ik websites die zorgen voor meer klanten en meer omzet. Hierbij neem ik de passie en het ideale klant profiel van de klant als uitgangspunt.

De mogelijkheid bestaat ook dat ik je leer hoe je een eigen website kunt bouwen en onderhouden.
Ik voel me vereert dat ik met mijn passie, kennis en expertise super gave websites kan lanceren, waarmee ik de klant kan laten stralen op het web.

Mijn Missie en Visie

Mijn missie

Vrouwelijke dienstverlenende ondernemers; zoals coaches en therapeuten, helpen om een woest aantrekkelijke website te creëren, die bezoekers omzet in klanten en voor meer omzet zorgt.

Mijn visie

Ik ben ervan overtuigd, dat iedere ondernemer succesvol kan worden met een goede website.

Gek op

Mijn man, 2 dochters, onze poes, kleding maken, pianospelen, koken, bakken, lezen en wandelen. Ik ga graag uit eten, naar de bioscoop, winkelen met vriendinnen en in een hoekje op de bank met de poes op schoot naar goede series op tv kijken. Ik ben een avonturier, ik ga graag op reis en dan het liefst een rondreis; zo heb ik een reis door Australië, Costa Rica, Maleisië, Indonesie, Thailand, de Caribische eilanden en vele landen in Europa gemaakt. Verder ben ik enthousiast, gevoelig, spiritueel, sociaal, leergierig, een doorzetter, nieuwsgierig en eigenwijs.

Herken jij je in dit verhaal?
En wil je een woest aantrekkelijke website?

Ik kan je helpen om helder te krijgen, waarom de bezoekers van jouw website geen klant van je worden. Dat doe ik in een gratis online WEBSCAN SESSIE van 30 minuten.

Als Website-expert en met mijn invoelend vermogen kan ik jou de tips geven, om van jouw website een klantmagneet te maken.

Wil jij een GRATIS WEBSCAN SESSIE met mij?
Boek dan hieronder jouw sessie in.