Monique Jansen mij geïnterviewd voor haar podcast. Zij begeleid ondernemende oudste dochters van twijfelen en uitstellen naar zelfverzekerd actie ondernemen. Aangezien ik ook een oudste dochter ben, heeft ze mij uitgenodigd voor dit gesprek.

Als je mij beter wilt leren kennen, dan zou ik zeker luisteren. Ik ben helemaal all in gegaan en Monique wist heel goed alle kenmerken van een oudste dochter eruit te filteren.

Dit is de introductietekst van Monique zelf over de podcast:

Het was een waar genoegen om mijn laatste gast te interviewen en haar inspirerende reis te ontdekken.

Ze neemt ons mee in haar kindertijd. Als kind was ze altijd bezig met haar handen, vol creativiteit en een drang naar oplossingen.

Tijdens haar studies aan de docentenopleiding en de universiteit ontdekte ze een unieke combinatie van creativiteit en analytisch denken.

Maar wat haar echt deed stralen, was haar ontdekking van de wereld van webdesign. Ze besloot om haar kwaliteiten op dit gebied verder te ontwikkelen en haar passie te volgen.

Ze neemt ons mee in de start van haar bedrijf en hoe ze haar bedrijf steeds verder ontwikkelde. Fascinerend is dat ze haar bedrijf om haar kinderen heen bouwde vanwege een sterk verlangen om als moeder bij haar kinderen te kunnen zijn.

Wanneer je geluisterd hebt, laat even weten wat je ervan vond, dat vinden Monique en ik erg leuk 🙂