Reviews

Claudi Kessels
Claudi Kessels
2024-05-31
Ontzettend blij dat Wendy van Wenswebdesign mijn website heeft gebouwd! Wendy werkt snel, nauwkeurig en blijft me verder helpen al is haar 'opdracht' al lang afgerond! Ik raad wenswebdesign zeker aan!
Nancy Naber
Nancy Naber
2024-05-13
Dankzij Wendy heb ik een eigen website! Ik ben zelf heel lang bezig geweest met bedenken wat ik nu wilde. Ik was steeds te druk om het echt aandacht te geven en heb uiteindelijk Wendy gevraagd om te helpen. Wendy gaf mij richting en sturing en stelde vragen waar ik over na moest denken. Ze kwam zelf ook met ideeën en gaf me de ruimte om het in mijn eigen tempo te doen. Zo heeft ze voor mij van alles gemaakt voor logo / beeldmerk. Uiteindelijk hebben we dit minder gebruikt dan dat we eerst bedacht hadden, maar de mooie boom die ze gemaakt heeft is uiteindelijk goed geaard onderaan de website. De samenwerking met Wendy is erg fijn. Ook als ik problemen heb met mijn website of email instellingen is ze altijd bereikbaar om te helpen. Snel, flexibel, betrouwbaar. Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen en/of een hostingpakket te nemen.
marleen licht
marleen licht
2024-05-02
Mijn kernwoorden zijn: “Respect/Geduld/Horen/Luisteren met liefde & geduld” En wauw dat heb ik mogen ervaren bij en met Wendy. Mijn website ( marleenlicht.nl) echt binnen 1 dag in orde gemaakt en online, wat een geduld heeft ze en ik ben tevreden en dankbaar. Ik heb veel geleerd van Wendy. wenswebdisign.nl Thankyou Wendy Namastè Marleen
Greet Fierens
Greet Fierens
2024-04-20
De reden waarvoor ik gekozen heb samen te werken met Wendy De melding van Karin ven Rijn: Ze reist momenteel met haar camper doorheen Europa en wilde graag haar bedrijf ook verder zetten tijdens haar reis. Ze schreef dat ze een website samen met Wendy maakte op een mum van tijd. Wendy ziet veel mogelijkheden hoe een site te maken naar ieders wens. En ik wilde ook zo mijn ding maar kon dit moeilijk verwoorden. Vanaf we elkaar begrepen wat ik wilde, en tijdens dit proces was de ondersteuning van Wendy top. Zij bleef maar vragen stellen en zoeken naar de oplossing. Daardoor is het resultaat ook voor mij wauw. Ik raad Wendy Versluis- van Silfhout van harte aan omdat ze blijft zoeken naar het beste resultaat. Een site maakt waar jezelf verder aan kunt bouwen en zij je steeds wilt helpen met haar professionele hulp.
Marjolein van Laar
Marjolein van Laar
2024-03-25
Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Wendy. Ik kende Wendy al omdat ik haar een keer had ontmoet op een ondernemerskoffie en toen een fijn gesprek met haar had. Zij woont bij mij in de buurt en dat vond ik ook prettig omdat we daardoor makkelijk even face-to-face konden afspreken tijdens het bouwen van de website. Ik ben zelf heel precies en nauwkeurig en Wendy heeft mij tot de laatste detail geholpen om de website goed neer te zetten. We hadden ook wat strubbelingen met de hostingpartij maar ook daar draaide ze haar hand niet voor om. Wendy is heel servicegericht en niks is teveel gevraagd. Dat heb ik als heel erg prettig ervaren. Ik ben erg tevreden over het resultaat en weet zeker dat ik als ik nog eens een keer ergens tegen aan loop dat ik daarvoor bij haar terecht kan. Wendy is een fijn mens om mee samen te werken.
Willy van Putten- van Spengen
Willy van Putten- van Spengen
2024-02-18
Ik heb mijn website www.wvshealthsupport.nl samen met Wendy gemaakt. Wendy snapt goed hoe Wordpress werkt en wat vooral nu belangrijk is. Samen weet je meer dan één en kun je elkaar goed aanvullen. Ik kan Wendy ook altijd iets vragen, dat is ook fijn. Zij is zeer vriendelijk en geduldig. Ik ben zeer tevreden over het maken van mijn website in één dag!
Anneloes Mulder
Anneloes Mulder
2024-01-10
Ik heb de online training voor het bouwen van je eigen website gevolgd. Ik wilde dat heel graag zelf doen, omdat het dan echt helemaal jouw website is en je vanaf het begin tot het einde bij betrokken bent. Daarnaast heb ik sowieso een beetje moeite met de controle uit handen geven...;-) Mijn eerste website heb ik ooit (6 jaar terug) helemaal zelf in elkaar geknutseld, maar dat was niet zo'n succes. Daarom kwam dit voor mij precies op het goede moment. Ik heb bewust voor Wendy gekozen omdat ze in haar Facebook groep al heeft laten zien zeer kundig en betrokken te zijn. Dat bleek ook met de training. Die zit zeer logisch en overzichtelijk in elkaar. Duidelijke stap voor stap video's en goede ondersteuning. Altijd bereikbaar en bereid om je te helpen als je ergens tegenaan loopt. Het is een organisch proces waarbij je helemaal niet technisch hoeft te zijn. Het heeft geresulteerd in een website die helemaal mij is... Ik ben er dan ook super trots op! We waren met 5 vrouwelijke ondernemers die allemaal een totaal verschillende website gemaakt hebben. Dus ondanks dat we allemaal dezelfde basis gebruiken, is het eindresultaat totaal verschillend. Conclusie is dat dit een training is die ik iedereen van harte kan aanbevelen die graag zelf aan de slag gaat om een eigen website te maken. Besluit je het te doen: Heel veel plezier en succes met je website. Liefs, Anneloes
Carina Lucassen
Carina Lucassen
2023-12-08
Lieve Wendy Wat een geweldig leuke en fijne samenwerking hadden wij! Je wist heel goed mijn wensen en gevoel te vertalen naar een website. Ik ben er enorm trots op! Duidelijk is dat je over een brede kennis beschikt, weet wat er mogelijk is en precies dat afstemt wat ik nodig had. Geen plug-in te veel. Je denkt mee en ik kon merken dat het echt iets is wat jij ook geweldig vindt om te doen. De site is goed vindbaar, snel en overzichtelijk. Zonder gedoe werd mijn site opgeleverd. Hij is voor mij behapbaar en overzichtelijk. Dus ik ben een blije klant! Zo kan ik mij richten op mijn werk, zonder tijd te hoeven verdoen aan techniek. Lieve groet, Carina
Karin Van Rijn
Karin Van Rijn
2023-11-16
Ik heb Wendy ingeschakeld omdat ik een goedlopende website wilde hebben, ik heb haar ontmoet tijdens een sessie. Wendy komt professioneel over en biedt precies waar ik naar op zoek ben. We hebben samen in 1 dag mijn nieuwe website gemaakt zodat ik er op een gemakkelijke manier zelf mee verder kan. Ik heb nu een mooie overzichtelijke website en heel veel tips gekregen. Ook is de cursus die je erbij krijgt fijn als naslagwerk en om je nog beter op weg te helpen. Ik beveel Wendy van hart aan, ze is niet alleen kundig met het bouwen van websites maar heeft ook veel goede is ideeën over andere zaken die erbij komen kijken. Zelfs met teksten maken en verzinnen is ze heel goed. Ik ben superblij met mijn mooie website :)
Marieke de Wijs
Marieke de Wijs
2023-11-12
Een heerlijke waarbij werken aan mijn website & netwerken hand in hand gingen. Er werd heerlijk voor de innerlijke mens gezorgd. En als klap op de vuurpijl werd er een mooie professionele foto gemaakt!!! Het was een waar feestje!!!

4_5_stars
Werken met Wendy is fijn omdat er veel persoonlijke aandacht is en een korte lijn (in tegen stelling tot grotere web-bureaus). Wendy is betrouwbaar in haar opvolging en flexibel in het meebewegen. Ik vond het fijn om veel ruimte te hebben voor mijn eigen creatieve zoekproces. En soms ook duidelijk advies te krijgen over de do’s and dont’s

Barbara van der Steen

Coach en psycholoog, Van der Steen advies en Coaching

4_5_stars
Ik heb Wendy leren kennen via een voormalig opdrachtgever die zeer tevreden was. En dat snap ik, wat een feestje was dit. Gezellig, professioneel en meedenkend. Had onderschat hoeveel werk een professionele website was maar met de hulp van de Wendy ben ik zeer tevreden met het resultaat. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Myriam Zeelen

Leefstijl & vitaliteitscoach, Coaching Changing Choices

4_5_stars

Ik ben met Wendy gaan samenwerken omdat ik via de Facebook community een prettige indruk had gekregen van haar als persoon en haar manier van werken. In eerste instantie heb ik gekozen voor de cursus “website bouwen met Wendy”. Dat was een prima cursus, duidelijke uitleg, goede filmpjes. Het resultaat van de website was echter niet wat ik wilde; ieder zijn vak. Na overleg met Wendy ging zij de site bouwen. We hebben erg prettig samengewerkt en hierbij hielp het dat ik eerst de cursus had gedaan. Ik kon simpelere dingen zelf aanpassen, Wendy deed de techniek en ‘extra’s”. Ideaal! (Ik zou deze combi misschien zelfs wel aanraden als product).
Ik ben blij met de site zoals die nu is: hij is fris en overzichtelijk, past bij wat ik wilde uitstralen. Ik krijg er leuke reacties op. We hebben hem zelfs live online gezet.
Heb je een site nodig? Neem contact op met Wendy, zou ik zeggen. Ze luistert naar je ideeën en vertaalt het naar een mooie site.
Monika Sluga

Loopbaanbegeleider, Hartelijk Loopbaanbegeleiding

review Monique van Roekel
review saskia de vet
Review Ilone online training website leren maken met wendy
Review Anneloes Mulder - Website leren maken met Wendy
review werkplaats75c
Review Anneloes online training
Review online training 'Website leren maken met Wendy' Linda Smit
Review van Jezien Erkelens Website leren maken met Wendy

4_5_stars
Al jaren liep ik er tegenaan te hikken om een nieuwe website te laten maken. Ik had geen zin om het zelf te doen, maar wist ook niet aan wie ik deze omvangrijke klus zou durven toevertrouwen.

Totdat Wendy mijn klant werd en we daarna ook nog eens samen gingen werken.

Ik heb haar leren kennen als een zeer betrouwbaar, heel eerlijk en uiterst behulpzaam persoon.

Precies die websitebouwer waar ik naar op zoek was. Ze begreep mijn wensen en ging voor mij aan de slag met als resultaat dat die website er nu eindelijk gekomen is!

Met een gerust hart raad ik Wendy dan ook altijd aan mijn eigen klanten aan. Bij haar zijn ze in goede handen.

Sylvia Bouwer

Businesscoach voor coaches & therapeuten

review Catelijne Gerlag
Review Marilene Gathier
Review Boukje Kasdorp

4_5_stars

Wendy is echt een vak vrouw ze weet waar ze over praat en hoe de dingen werken om een goede website te bouwen.

Een tijd geleden had ik zelf een website gebouwd, dat wilde ik echt niet meer, er komt zoveel bij kijken.

Nadat Wendy mij werd aanbevolen door Sylvia Bouwer zijn wij in gesprek gegaan, vanaf dag 1 was er een klik.

Wendy stelde de juiste vragen, over hoe ik mijn business zie en hoe ik over wil komen op mijn website. 

Het was een hele reis die wij samen hebben gemaakt, maar als ik naar het eind resultaat kijk ben ik echt heel happy dat ik die reis gemaakt hebt.

De samenwerking met Wendy was heel relaxt en ontspannen. We hebben veel via Zoom samengewerkt, wat echt heel fijn werkte. Ze ging gelijk live de aanpassingen maken, zodat ik direct het resultaat kon zien.

Het is echt een aanrader om met Wendy samen te werken op welk vlak dan ook.

Ze werkt inspirerend ook bijvoorbeeld door haar facebookgroep, ze doet het heel goed, ze is echt een voorbeeld.

Dus als je nog aan het worstelen bent ga eens een gesprek met Wendy aan. Het zal je verlichting geven en rust. Doe waar je goed in ben.

Saskia de Vet

Rouwverwerkingscoach

4_5_stars

Wendy gaf me veel ruimte en tips als ik vastliep. Ze had veel geduld met me, tot in de details, heel fijn!

Een website om mezelf zichtbaar en vindbaar te maken als professional was voor mij nieuw terrein. Ik moest even over een drempel. Wendy heeft me gestimuleerd om het professioneel én persoonlijk te maken door mezelf ook te laten zien. Met het kader dat ze me gaf ben ik gaan zoeken naar de vorm en toon die bij mij past. Wendy gaf me veel ruimte en tips als ik vastliep. Ze had veel geduld met me, tot in de details, heel fijn! Ik ben erg blij met de mooie site die er nu is. De reactie: “past helemaal bij jou” is een groot compliment ook aan Wendy. En als ik wil kan ik nu zelf aanpassingen doen op mijn website dankzij een duidelijke video- instructie van Wendy. Super!

Veerle Jacobs

Arts Seksuoloog, Praktijk Veerle Jacobs

4_5_stars

Ze heeft oog voor jouw wensen en persoonlijkheid.

Heel toevallig kwam ik voor mijn allereerste website bij Wendy terecht.
Het contact voelde gelijk goed. Op een hele prettige manier heeft Wendy mij door dit, voor mij nieuwe, proces geloodst.
Wendy is rustig, geduldig en zeer toegankelijk.
Ze heeft oog voor jouw wensen en persoonlijkheid en brengt dat met haar expertise en kundigheid samen in een website die staat.

Marianne Möhlmann

Lifecoach, Sourire Lifecoacing

4_5_stars

Wendy is erg servicegericht, professioneel, punctueel en begrijpt in een mum van tijd welk gevoel je wilt overbrengen

Wat een ongelooflijk mooie website heeft Wendy voor m’n bedrijf Trai Vegan gemaakt! Wendy is erg servicegericht, professioneel, punctueel en begrijpt in een mum van tijd welk gevoel je wilt overbrengen op je website. De samenwerking was super fijn en vlot. Dank je wel Wendy!

Traiënne Pasteuning-Watson

Vegan Chef, Trai Vegan

4_5_stars

Als je weet wat je wilt, dan maakt zij het

Wendy heeft mijn prachtige website gemaakt zonder dat we elkaar ooit hebben ontmoet! We hebben alles afgestemd via mail, what’s app en telefoon. Als je weet wat je wilt, dan maakt zij het. Ze werkt snel en is proactief en bovendien voor een goede prijs!

Hilde Pietersma

Onderwijskundige, hilde.

4_5_stars

Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen

Ik heb niet lang na hoeven denken, om Wendy de opdracht te geven om een website voor mij te laten maken. De samenwerking was erg fijn, ze gaf mij in het begin de richting waar ik over na moest denken, ze kwam met ideeën en gaf me de ruimte om het in mijn eigen tempo te doen. Ze is heel flexibel op allerlei gebieden. Ik ben nu ook erg blij dat ik nu eindelijk een website heb! Ik ben zelf heel lang bezig geweest om te bedenken wat ik nu wilde en ik was te druk om het echt aandacht te geven. Wendy heeft voor mij van alles gemaakt qua logo/beeldmerk. Uiteindelijk hebben we dit minder gebruikt, dan dat we eerst bedacht hadden, maar de mooie boom die ze gemaakt heeft is nu uiteindelijk goed geaard onderin de website. Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen en/of een hostingpakket te nemen.

Nancy Naber

Onderwijskundige, Waardevol Leren

4_5_stars

Wendy denkt met je mee, speelt in op je wensen en gaat vakkundig te werk

Na zelf veel geklungel om een eigen website te bouwen is professionele hulp precies wat ik nodig had. Wendy denkt met je mee, speelt in op je wensen en gaat vakkundig te werk om een mooi eindresultaat te bouwen. Het contact is snel en duidelijk, Wendy staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en boekt snel resultaat met de gegeven input. Vanuit mijn omgeving heb ik veel pluimen mogen ontvangen voor de mooi ingerichte website, deze credits zijn voor Wendy en deel ik graag met anderen! Ik ben tevreden!

Loïs van der Linden

Personal Trainer, Train je fit