Reviews

4_5_stars
Werken met Wendy is fijn omdat er veel persoonlijke aandacht is en een korte lijn (in tegen stelling tot grotere web-bureaus). Wendy is betrouwbaar in haar opvolging en flexibel in het meebewegen. Ik vond het fijn om veel ruimte te hebben voor mijn eigen creatieve zoekproces. En soms ook duidelijk advies te krijgen over de do’s and dont’s

Barbara van der Steen

Coach en psycholoog, Van der Steen advies en Coaching

4_5_stars
Ik heb Wendy leren kennen via een voormalig opdrachtgever die zeer tevreden was. En dat snap ik, wat een feestje was dit. Gezellig, professioneel en meedenkend. Had onderschat hoeveel werk een professionele website was maar met de hulp van de Wendy ben ik zeer tevreden met het resultaat. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Myriam Zeelen

Leefstijl & vitaliteitscoach, Coaching Changing Choices

4_5_stars

Ik ben met Wendy gaan samenwerken omdat ik via de Facebook community een prettige indruk had gekregen van haar als persoon en haar manier van werken. In eerste instantie heb ik gekozen voor de cursus “website bouwen met Wendy”. Dat was een prima cursus, duidelijke uitleg, goede filmpjes. Het resultaat van de website was echter niet wat ik wilde; ieder zijn vak. Na overleg met Wendy ging zij de site bouwen. We hebben erg prettig samengewerkt en hierbij hielp het dat ik eerst de cursus had gedaan. Ik kon simpelere dingen zelf aanpassen, Wendy deed de techniek en ‘extra’s”. Ideaal! (Ik zou deze combi misschien zelfs wel aanraden als product).
Ik ben blij met de site zoals die nu is: hij is fris en overzichtelijk, past bij wat ik wilde uitstralen. Ik krijg er leuke reacties op. We hebben hem zelfs live online gezet.
Heb je een site nodig? Neem contact op met Wendy, zou ik zeggen. Ze luistert naar je ideeën en vertaalt het naar een mooie site.
Monika Sluga

Loopbaanbegeleider, Hartelijk Loopbaanbegeleiding

review Monique van Roekel
review saskia de vet
Review Ilone online training website leren maken met wendy
Review Anneloes Mulder - Website leren maken met Wendy
review werkplaats75c
Review Anneloes online training
Review online training 'Website leren maken met Wendy' Linda Smit
Review van Jezien Erkelens Website leren maken met Wendy

4_5_stars
Al jaren liep ik er tegenaan te hikken om een nieuwe website te laten maken. Ik had geen zin om het zelf te doen, maar wist ook niet aan wie ik deze omvangrijke klus zou durven toevertrouwen.

Totdat Wendy mijn klant werd en we daarna ook nog eens samen gingen werken.

Ik heb haar leren kennen als een zeer betrouwbaar, heel eerlijk en uiterst behulpzaam persoon.

Precies die websitebouwer waar ik naar op zoek was. Ze begreep mijn wensen en ging voor mij aan de slag met als resultaat dat die website er nu eindelijk gekomen is!

Met een gerust hart raad ik Wendy dan ook altijd aan mijn eigen klanten aan. Bij haar zijn ze in goede handen.

Sylvia Bouwer

Businesscoach voor coaches & therapeuten

review Catelijne Gerlag
Review Marilene Gathier
Review Boukje Kasdorp

4_5_stars

Wendy is echt een vak vrouw ze weet waar ze over praat en hoe de dingen werken om een goede website te bouwen.

Een tijd geleden had ik zelf een website gebouwd, dat wilde ik echt niet meer, er komt zoveel bij kijken.

Nadat Wendy mij werd aanbevolen door Sylvia Bouwer zijn wij in gesprek gegaan, vanaf dag 1 was er een klik.

Wendy stelde de juiste vragen, over hoe ik mijn business zie en hoe ik over wil komen op mijn website. 

Het was een hele reis die wij samen hebben gemaakt, maar als ik naar het eind resultaat kijk ben ik echt heel happy dat ik die reis gemaakt hebt.

De samenwerking met Wendy was heel relaxt en ontspannen. We hebben veel via Zoom samengewerkt, wat echt heel fijn werkte. Ze ging gelijk live de aanpassingen maken, zodat ik direct het resultaat kon zien.

Het is echt een aanrader om met Wendy samen te werken op welk vlak dan ook.

Ze werkt inspirerend ook bijvoorbeeld door haar facebookgroep, ze doet het heel goed, ze is echt een voorbeeld.

Dus als je nog aan het worstelen bent ga eens een gesprek met Wendy aan. Het zal je verlichting geven en rust. Doe waar je goed in ben.

Saskia de Vet

Rouwverwerkingscoach

4_5_stars

Wendy gaf me veel ruimte en tips als ik vastliep. Ze had veel geduld met me, tot in de details, heel fijn!

Een website om mezelf zichtbaar en vindbaar te maken als professional was voor mij nieuw terrein. Ik moest even over een drempel. Wendy heeft me gestimuleerd om het professioneel én persoonlijk te maken door mezelf ook te laten zien. Met het kader dat ze me gaf ben ik gaan zoeken naar de vorm en toon die bij mij past. Wendy gaf me veel ruimte en tips als ik vastliep. Ze had veel geduld met me, tot in de details, heel fijn! Ik ben erg blij met de mooie site die er nu is. De reactie: “past helemaal bij jou” is een groot compliment ook aan Wendy. En als ik wil kan ik nu zelf aanpassingen doen op mijn website dankzij een duidelijke video- instructie van Wendy. Super!

Veerle Jacobs

Arts Seksuoloog, Praktijk Veerle Jacobs

4_5_stars

Ze heeft oog voor jouw wensen en persoonlijkheid.

Heel toevallig kwam ik voor mijn allereerste website bij Wendy terecht.
Het contact voelde gelijk goed. Op een hele prettige manier heeft Wendy mij door dit, voor mij nieuwe, proces geloodst.
Wendy is rustig, geduldig en zeer toegankelijk.
Ze heeft oog voor jouw wensen en persoonlijkheid en brengt dat met haar expertise en kundigheid samen in een website die staat.

Marianne Möhlmann

Lifecoach, Sourire Lifecoacing

4_5_stars

Wendy is erg servicegericht, professioneel, punctueel en begrijpt in een mum van tijd welk gevoel je wilt overbrengen

Wat een ongelooflijk mooie website heeft Wendy voor m’n bedrijf Trai Vegan gemaakt! Wendy is erg servicegericht, professioneel, punctueel en begrijpt in een mum van tijd welk gevoel je wilt overbrengen op je website. De samenwerking was super fijn en vlot. Dank je wel Wendy!

Traiënne Pasteuning-Watson

Vegan Chef, Trai Vegan

4_5_stars

Als je weet wat je wilt, dan maakt zij het

Wendy heeft mijn prachtige website gemaakt zonder dat we elkaar ooit hebben ontmoet! We hebben alles afgestemd via mail, what’s app en telefoon. Als je weet wat je wilt, dan maakt zij het. Ze werkt snel en is proactief en bovendien voor een goede prijs!

Hilde Pietersma

Onderwijskundige, hilde.

4_5_stars

Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen

Ik heb niet lang na hoeven denken, om Wendy de opdracht te geven om een website voor mij te laten maken. De samenwerking was erg fijn, ze gaf mij in het begin de richting waar ik over na moest denken, ze kwam met ideeën en gaf me de ruimte om het in mijn eigen tempo te doen. Ze is heel flexibel op allerlei gebieden. Ik ben nu ook erg blij dat ik nu eindelijk een website heb! Ik ben zelf heel lang bezig geweest om te bedenken wat ik nu wilde en ik was te druk om het echt aandacht te geven. Wendy heeft voor mij van alles gemaakt qua logo/beeldmerk. Uiteindelijk hebben we dit minder gebruikt, dan dat we eerst bedacht hadden, maar de mooie boom die ze gemaakt heeft is nu uiteindelijk goed geaard onderin de website. Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen en/of een hostingpakket te nemen.

Nancy Naber

Onderwijskundige, Waardevol Leren

4_5_stars

Wendy denkt met je mee, speelt in op je wensen en gaat vakkundig te werk

Na zelf veel geklungel om een eigen website te bouwen is professionele hulp precies wat ik nodig had. Wendy denkt met je mee, speelt in op je wensen en gaat vakkundig te werk om een mooi eindresultaat te bouwen. Het contact is snel en duidelijk, Wendy staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en boekt snel resultaat met de gegeven input. Vanuit mijn omgeving heb ik veel pluimen mogen ontvangen voor de mooi ingerichte website, deze credits zijn voor Wendy en deel ik graag met anderen! Ik ben tevreden!

Loïs van der Linden

Personal Trainer, Train je fit