Wil je een website maken, die bij jouw bedrijf past, klanten aantrekt en waarmee je omzet behaalt?

Met mijn programma van
3 maanden

Website leren maken met Wendy

Kun je dit bereiken

Je bent een bedrijf begonnen om
met je passie bezig te zijn maar:

    Ondertussen ben je driekwart van je tijd kwijt aan het bouwen van je website

   Je hebt er geen idee van hoe je een website op moet bouwen

    Je weet niet hoe je de bezoekers van je website klanten kunt laten worden

   Je wil niet voor iedere aanpassing bij je webdesigner aankloppen

   Je wil een geweldige indruk maken met je website, maar je weet niet hoe dat moet

Het is erg pittig, om zelf alles uit te zoeken en proberen, om die geweldige website te maken en tegelijkertijd tijd overhouden voor  het werk waar je het liefst mee bezig bent

Hoe zou het voor je zijn als:

     Je een goed werkende website hebt, die jou klanten oplevert

      Je na de bouw van je website, zelf weet hoe je dingen kunt aanpassen

      Je een website hebt die jou acquisitie uit handen neemt

      Je een website hebt, waarmee je elke maand je omzetdoel kunt behalen

    Je website met je bedrijf meegroeit

Wat houdt Website leren maken met Wendy in?

Met al mijn kennis en ervaringen, die ik sinds 2009 heb opgebouwd en mijn invoelend vermogen kan ik jou begeleiden in het bouwen van een website die aan al je wensen voldoet.

Ik leer je hoe je een website kunt bouwen, die bij jouw bedrijf past. Hoe je zelf je passie om kunt zetten in een website, die ook klanten aantrekt. Een website die voor je gaat werken, zodat je agenda vol komt te staan met afspraken en waarmee je omzet kunt behalen.

Als ondernemer wil je in eerste instantie alles zelf doen, maar in de praktijk blijkt dat het zelf bouwen van een website meer tijd kost dan je zou willen. Je worstelt in je eentje met de vraag, hoe je een goede website kunt bouwen en wat daar allemaal op moet komen te staan. Je schuift de website opzij, want het liefst wil je met je werk waar je wel goed in bent bezig zijn. Het blijft aan je knagen dat je geen goede professionele website hebt, waar je trots mee naar buiten kunt treden.
Maak gebruik van mijn kennis en ervaringen, je komt dan in een stroomversnelling en je website zal er in een mum van tijd online staan.

Het Website bouwen met Wendy programma, is zodanig samengesteld dat alle onderdelen voor het bouwen van je website aanbod komt. Stap voor stap werken we je naar een zelfgebouwde website toe.

Waarom zou je bij mij dit programma doen?

Als kind was ik altijd al druk met mijn handen, om dingen te creëren en ontwikkelde al snel om creatief naar oplossingen te zoeken. Ook was ik altijd bezig met radio’s, cassetterecorders en pickups om die aan elkaar aan te sluiten om liedjes op te nemen. Tijdens mijn studies kwamen mijn kwaliteiten analyseren en onderzoeken ook bij mij naar boven.

Na mijn werk bij diverse werkgevers, ontdekte ik wat er allemaal mogelijk was met webdesign. Mijn handen begonnen te jeuken en in mezelf voelde ik een vreugde sprongetje. Ik had het werk gevonden, dat echt bij mij past. Met dit inzicht ben ik een opleiding gaan volgen op het gebied van webdesign en ben ik steeds verder daarin gaan groeien.
In de tijd dat ik bij Kessels en Smit werkte, had ik al samengewerkt met ondernemers, coaches en adviseurs. Naast mijn werk bij de opdrachtgevers UWV en Ballast Nedam, heb ik ook vele kleine zelfstandigen geholpen, om een goed werkende en goed vindbare website te creëren.

Als je een bedrijf begint, dan kan het erg moeilijk zijn om tot een website te komen, die bij jouw onderneming past en ook nog klanten aantrekt. Je begint met het installeren van WordPress en kijkt dan naar een standaard template, maar wat dan?

Ik vind het geweldig om ondernemers die tijd te besparen, dat zij gebruik kunnen maken van mijn opgebouwde kennis en invoelend vermogen, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan het werk waar zij goed in zijn.

Website leren maken met Wendy
bestaat uit de volgende sessies:

1. Tijdens een Live sessie vertel ik je alles over:

    Wat je allemaal nodig hebt om een website te bouwen

     Het omschrijven van je missie

     Het omschrijven van je visie

     Je ideale klant profiel maken

     Een goede opbouw voor jouw website

Je gaat zelf aan de slag met het maken van een grove schets op papier voor de opbouw van jouw website, onder mijn begeleiding.

2. Online academie met lessen over diverse onderwerpen, om jouw website te kunnen maken

Je wordt lid van een speciale Facebookgroep “Website bouwen met Wendy”.
Iedere week ga ik live in de Facebookgroep voor een Q&A sessie, om al
je vragen te beantwoorden.

Onderwerpen die aan bod komen in de
online academie:

    Je missie en visie

    Je ideale klant

    Branding

    Website opbouw op papier

    Webhosting

    Domeinnaam

    WordPress installeren

    Templates

    Wat zijn plugins

    WordPress builders

    SEO

    Social Media

    AVG

    Webonderhoud

3. Na 3 maanden ronden we dit programma af met een Live bijeenkomst, om ieders website te bespreken

Aan het eind van het programma hebben we nog een live bijeenkomst, waarin je nog allerlei tips en adviezen krijgt mee, om je website te verbeteren.

Je investering voor dit 3 maanden programma bedraagt 497 euro exclusief btw

Wil jij het programma Website leren maken met Wendy doen?

Meld je dan hieronder aan

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Het eerst volgende workshop vindt plaats op:

Nog nader te bepalen

Vroegboek BONUS

Als je binnen 24 uur dit programma boekt, dan krijg je 3 bonussen

    Een levenslange licentie van het Divi thema. Dit is een klantvriendelijk bouwsysteem in WordPress ter waarde van 230 euro

    1 uur webondersteuning ter waarde van 70 euro cadeau

    1 jaar webhosting cadeau

Stel dat je nu niet in actie komt, dan heb je over een jaar nog geen website voor jouw bedrijf waarmee je klanten kunt aantrekken en geld kunt verdienen. Zorg dat je geen spijt krijgt. Kom nu in actie, blijf niet in je eentje worstelen. Geef jezelf de website die je verdiend binnen 3 maanden

Ben je er klaar voor om:

 Een woest aantrekkelijke website te maken?

 Een website die authentiek is en bij je bedrijf past?

 Een website waarmee je klanten kunt trekken en omzet behalen?

 

Als je nu niet in actie komt, dan zal je website over een jaar nog niet het resultaat geven, die je zou willen. Zorg dat je geen spijt krijgt, laat mij je op weg helpen, dat scheelt je zoveel tijd.
Het kost 3 maanden van je tijd.

Wil jij de WEBSITE MAKEN MET WENDY doen? .

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Twijfel je of dit programma wel iets voor je is?
Boek dan hieronder je gratis gesprek