Ben je coach, therapeut of dienstverlener?

Wil je zelf een website maken, die bij jouw bedrijf past, klanten aantrekt en waarmee jij je omzetdoelen behaalt?

Met mijn online training

” Website leren maken met Wendy”

 Maak je een website die perfect bij jou en je klanten past.

Zelf je website leren maken met Wendy, is de snelste en makkelijkste manier om een goed converterende website neer te zetten zodat je je ideale klant aanspreekt en meer omzet krijgt, zonder dat je verzand in technische moeilijke dingen en je op het punt komt dat het in je eentje niet gaat lukken

Je bent ondernemer om met je passie bezig te zijn,
dat wil je laten zien op je website maar:

=
Je dacht hoe moeilijk kan het zijn, je bent gaan Googelen en het bleek toch moeilijker dan je dacht
=
Je weet niet hoe je de bezoekers van je website enthousiast kunt maken voor jouw aanbod
=
Je wilt niet voor iedere aanpassing bij je webdesigner aankloppen, als je een geweldig idee hebt dan wil je het binnen 5 minuten op je website
=
Je wilt een geweldige indruk maken met je website en daarmee alleen de leukste klanten aantrekken, maar je weet niet hoe dat moet
=
Je hebt gehoord dat WordPress niet zo ingewikkeld is je bent het gaan installeren, maar je loopt tegen de technische shizzle aan

Hoe zou het voor je zijn als:

Je een goed werkende website hebt, die jou klanten oplevert zodat je daar niet elke dag mee bezig hoeft te zijn

Je na de bouw van je website zelf weet hoe je dingen kunt aanpassen, zodat je als je een leuke actie verzint het binnen 5 minuten op je website kunt zetten

Je een website hebt die handmatige tijdrovende handelingen automatiseert, zodat potentiële klanten met 1 druk op de knop een afspraak met je in kunnen plannen. Je agenda wordt gevuld met afspraken waarop jij beschikbaar bent zonder veel gedoe.

Je website inspirerend is, dat bezoekers al klant van je willen worden voordat ze je gesproken hebben

Je website helemaal zelf kunt inrichten zoals jij dat wilt en je weet precies hoe je dat moet doen

Als potentiële klanten gratis via Google op je website komen, omdat je website de woorden bevat waar je op gevonden wilt worden

Wat houdt ‘Website leren maken met Wendy’ in?

Als ondernemer denk je in eerste instantie dat kan ik zelf wel, maar in de praktijk blijkt dat het zelf bouwen van een website meer tijd kost dan je zou willen. Je worstelt in je eentje met de vraag, hoe je een goede website kunt bouwen en wat daar allemaal op moet komen te staan. Je schuift de website opzij, want het liefst wil je met je werk waar je wel goed in bent bezig zijn. Het blijft aan je knagen dat je geen goede professionele website hebt, waar je trots mee naar buiten kunt treden.

Met al mijn kennis en ervaringen, die ik sinds 2009 heb opgebouwd en mijn invoelend vermogen kan ik jou begeleiden in het bouwen van een website die aan al je wensen en eisen voldoet met de online training ‘Website leren maken met Wendy’.

Ik leer je hoe je een website kunt maken, die bij jouw bedrijf past. Hoe je zelf je passie om kunt zetten in een website, die ook klanten aantrekt. Een website die voor je gaat werken, zodat je agenda vol komt te staan met afspraken en waarmee je omzet kunt behalen.

De ‘Website leren maken met Wendy’ training, is zodanig samengesteld dat alle onderdelen voor het maken van je website aanbod komt. Stap voor stap werk je naar een zelfgebouwde website toe, die helemaal bij jou en je bedrijf past.

In combinatie van mijn video’s waarin ik mijn scherm deel, zodat je ook echt met mij mee kunt doen, de speciale Facebookgroep en de Vraag en Antwoord sessies waarin je al je vragen kunt stellen zodat je nooit met een vraag blijft zitten, leer ik je in een mum van tijd een goed conventerende website te maken die ook nog gevonden wordt door Google.

Review Anneloes online training
Review online training 'Website leren maken met Wendy' Linda Smit
Review van Jezien Erkelens Website leren maken met Wendy

Waarom zou je bij mij deze training doen?

Ik heb al 14 jaar websites gemaakt voor diverse klanten. In die jaren heb ik zoveel kennis en ervaringen opgebouwd, die ik graag met jou wil delen zodat het jou enorm veel tijd zal besparen.

In de ‘Website leren maken met Wendy’ training heb ik zoveel mogelijk al mijn kennis en ervaringen gestopt, zodat jij in kleine stappen je website kunt opbouwen. Ik wijs je de weg om je eigen website te gaan bouwen, waar je ook trots op kunt zijn.

Je maakt je bedrijf visueel met je eigen website, zodat je ook via Google te vinden bent. Hoe gaaf is het als je je eigen website kunt presenteren aan je klanten, vrienden en familie?

Het fijne is ook dat je het niet alleen hoeft te doen, je maakt gebruik van mijn kennis en ervaringen, ik weet wat wel of niet goed werkt. Daarnaast kom je ook andere ondernemers tegen in de besloten facebookgroep, waarin wij elkaar stimuleren om die website te maken dat jouw bedrijf verdient.

De online training
“Website leren maken met Wendy”
bestaat uit de volgende modules:

In 9 modules leer ik je:

    Wat je allemaal nodig hebt

     Installatie van plugins en thema

     Instellen van je branding

     Opbouw van de pagina’s

     Footer (onderste balk) instellen

     SEO basis (instellen van de plugin Yoast)

     Gratis weggever integreren op je website

     Begin van je mailfunnel (email-reeks)

     Google Analytics

     En nog veel meer………….

Besloten Facebookgroep

Je krijgt toegang tot een speciale besloten ‘Website leren maken met Wendy’ Facebookgroep waar je 24/7 vragen kunt stellen en in contact komt met medecursisten en gelijkgestemde ondernemers.

In de facebookgroep kun je ook jouw vorderingen met je website delen, zodat je van elkaar kunt leren, inspireren en stimuleren.

 

 

 

ZOOMSESSIES

Vraag & Antwoord sessies:

Vanaf de start om de 6 weken 1 live Vraag & Antwoord sessie, live via de Facebookgroep waarin ik al je vragen zal beantwoorden. Ik blijf dan net zo lang online totdat alle vragen beantwoord zijn.

1 op 1 afsluitende zoomsessie

Aan het einde van de training help ik je nog met al je vragen, tips, adviezen en om bepaalde dingen goed te zetten of strakker te trekken.

Wat krijg je er nog meer bij?

Bij deze online training krijg je ook nog van mij:

   Levenslange licentie van het Divi thema met builder. Klantvriendelijk bouwsysteem ter waarde van 250 euro excl. btw

Duur van deze training:

Deze online training kun je binnen 3 maanden afronden.

Hierbij hou ik er rekening mee dat je ook druk bent met andere werkzaamheden.

Je hebt een jaar lang toegang tot alle lessen, de besloten facebookgroep en de opgenomen Vraag & Antwoord sessies.

Interviews met cursisten die de
‘Website leren maken met Wendy’ gedaan hebben

De websites die zij gemaakt hebben met de online training

website-jezien-erkelens-website-leren-maken-met-Wendy
gepest-als-kind-Ilone-website-leren-maken-met-wendy
essentialfreedom-nl-zorgmoeders-Anneloes-Website-leren-maken-met-Wendy

Natuurlijk kun je het ook alleen doen…

Ja je kunt het ook allemaal alleen doen, alles is per slot van rekening op internet te vinden, je kunt boeken lezen, webinars volgen, challenges doen etc.

Maar dat kost je ontzettend veel tijd en de kans is groot dat je eindigt met een website waar je niet blij mee bent.

Ik kom regelmatig ondernemers tegen die echt maanden of jaren (ja dat gebeurt ook) bezig zijn om een website neer te zetten. Iedere keer komen ze weer iets technisch tegen waar ze niet uitkomen. Ze blijven speuren over het internet, of laten de website een poosje links liggen. En als ze de website online krijgen, dan zijn ze blij met wat er staat, maar de website doet niet wat zij graag zouden willen. En in vele gevallen durven zij hun potentiële klanten niet naar de website door te sturen. Het trekt geen klanten aan en er wordt geen omzet behaald. Zo zonde terwijl er al zoveel uren, dagen en maanden in heeft gezeten.

Ben je bewust dat al die tijd die je erin steekt, je niet aan jouw klanten kunt besteden en dus geen geld verdient?

Als je jezelf aanmeldt voor mijn online training, dan leer ik jou om wel die gewenste website zelf te maken. Een website waar je trots mee naar buiten treedt, waarmee je de leukste klanten aantrekt en alles zelf onder controle hebt. Je hoeft niet meer alles zelf uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan. Alles wat je nodig hebt om een goed functionerende website te maken staat bij elkaar in de online training.

Stap voor stap neem ik je mee in het hele proces om tot een website te komen die technisch goed in elkaar zit en marketing gericht is. Je potentiële klanten zijn dan niet na 3 seconden weg, ze blijven hangen op je website en worden enthousiast over jouw aanbod. Dit wil jij toch ook?

De investering voor de online training
‘Website leren maken met Wendy’
bedraagt:

Normaal 555 euro exclusief btw

Nu t/m 19 juni voor

455 euro exclusief btw

Wanneer jij je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle lessen. Je kunt gelijk aan de slag met het maken van jouw eigen website.
Als je jouw website met het format van deze online training, door mij laat maken
dan kost dat 2555 euro excl. btw.
Je bespaart de kosten voor het aanpassen van je website, want met deze online training kun je dat zelf.

Stel dat je nu niet in actie komt, dan heb je over een jaar nog geen website voor jouw bedrijf waarmee je klanten kunt aantrekken en geld verdiend.

Zorg dat je geen spijt krijgt.
Kom nu in actie, blijf niet in je eentje worstelen. Geef jezelf de website die je verdient.

Wil jij de training ‘Website leren maken met Wendy’ doen?

Meld je dan hieronder aan

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Zomaar wat voorbeelden van websites
die door ondernemers zelf gemaakt zijn met de
‘Website leren maken met Wendy’ training

gepest-als-kind-Ilone-website-leren-maken-met-wendy
website-jezien-erkelens-website-leren-maken-met-Wendy
essentialfreedom-nl-zorgmoeders-Anneloes-Website-leren-maken-met-Wendy

Tevredenheidsgarantie

Je kunt zonder risico starten: een garantie van 30 dagen!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geef ik garantie. Als je na de 2e week niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 150,- exclusief BTW administratiekosten. Mijn voorwaarde is wel dat je de eerste 3 modules gezien hebt en actief geweest bent in de bijbehorende besloten Facebookgroep. Je hebt resultaten laten zien van de opdrachten en ter beoordeling in de Facebookgroep gezet en deel genomen aan de eerste Vraag & Antwoord sessie. Annulering kan alleen schriftelijk per email (contact@wenswebdesign.nl) met een duidelijke omschrijving waarom ‘Website leren maken met Wendy’ niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

Wat is het resultaat?

Waarom zou je deze online training nu echt moeten volgen?

 

     Je volgt een stappenplan, dat jou echt helpt om je website te maken

Je gaat sneller door het proces heen, zonder dat je van alles op hoeft te gaan zoeken in google, in boeken, op youtube…. tijd die je beter kunt besteden aan je klanten. Je website komt sneller online te staan, zodat je ook sneller vindbaar bent en meer omzet behaalt.

     Een professionele website die klanten aantrekt

Je weet hoe je een professionele website maakt die klanten aantrekt. Je potentiële klanten hebben een gevoel van herkenning, voelen zich begrepen en worden enthousiast over jouw diensten. Je straalt vertrouwen uit met je website, zodat de bezoeker voelt dat jij de aangewezen persoon bent die de bezoeker kan helpen met zijn of haar problemen en behoeften.

     Een klantgericht aanbod

Tijdens deze online training ontdek je wie jouw ideale klant is en hoe je jouw aanbod daar op kunt afstemmen. Zo wordt je website erg aantrekkelijk voor jouw potentiële klanten en gaan sneller bij je kopen.

     Een website die verder uit te breiden is

Je maakt niet alleen een goed functionerende website die een hele tijd mee kan, maar die ook nog uit te breiden is met bijvoorbeeld een webshop en/of een leeromgeving. Je website kan met je bedrijf meegroeien.

     Je hebt alle controle over je website

Je weet zelf hoe je website in elkaar zit en hoe je alles kunt aanpassen. Je bent niet afhankelijk van een webdesigner, je kunt alles zelf. Jouw acties staan op jouw website wanneer jij dat wilt.

     Je zou zo weer zelf een website kunnen maken

Nadat je de online training doorlopen hebt, weet je hoe je een website kunt maken, je zou er zo weer één kunnen maken. Doordat je al veel kennis opgedaan hebt, gaat het maken van een tweede website veel sneller.

     Je weet hoe je een website maakt die gevonden wordt in Google

Je weet wat je moet doen om teksten te schrijven waarmee jouw website gevonden wordt in Google, zodat je nog meer leuke klanten bereikt.

Vragen die je misschien nog hebt

Ik heb geen domeinnaam en webhosting

Dit is niet erg in de eerste module zit een les dat over het kiezen van een domeinnaam en webhoster gaat. Je kunt ook bij mij een domeinnaam en webhostingpakket nemen.

Ik heb geen domeinnaam en webhosting

Dit is niet erg in de eerste module zit een les dat over het kiezen van een domeinnaam en webhoster gaat.

Ik kan toch ook alles op internet vinden?

Dat klopt alles is wel op internet te vinden, maar er zijn ook heel veel mogelijkheden en keuzes. Wat werkt wel goed en wat niet. Met de kennis die ik sinds 2009 heb opgebouwd heb ik deze training gemaakt, zodat het jou heel veel tijd zal besparen en het maken van een website je makkelijker af gaat.

Plus dat je een super handig systeem er gratis bij krijgt.

En als het me op een gegeven moment niet meer lukt?

Dan ben ik er voor je, ik help je dan persoonlijk op weg zodat je verder kunt. Mocht het zo zijn dat je het echt niet ziet zitten, dan zoeken we samen naar een oplossing om toch jouw website online te krijgen. Ik wil graag dat je eindigt met een website waar je blij mee bent.

Is deze training ook geschikt om mijn website te verbeteren?

Met deze training maak je een website van begin af aan, van scratch. Je zou opnieuw kunnen beginnen en de teksten, foto’s en opzet over kunnen nemen.

Ik zie op tegen de techniek ik ben een echte digibeet

Iedere les heeft een video, waarin ik in kleine stappen uitleg wat je moet doen en welke informatie je nodig hebt om een website te maken. Voor het systeem waar je mee gaat werken heb je geen technische kennis nodig. Je kunt zelfs op de website werken, je ziet gelijk wat je doet en wat het resultaat is. Je zult zien dat jij dat ook kunt.

Hoe lang heb ik toegang tot deze online training?

Binnen 3 maanden kun je alle lessen gevolgd hebben en je website klaar hebben. In totaal heb je een jaar lang toegang tot alle lessen, zodat je alle video’s nog rustig kunt bekijken.

Komt het maken van een webshop ook aanbod?

Nee het maken van een webshop zit niet in deze training, daarvoor heb ik een speciale training gemaakt.

review Monique van Roekel
review saskia de vet

Ben je er klaar voor om:

Een website te maken, waarmee bezoekers enthousiast worden over jouw aanbod?
Een website die authentiek is en bij jou en je bedrijf past
Een website waarmee je alles zelf onder controle hebt
Als je nu niet in actie komt, dan zal je website over een jaar nog niet het resultaat geven, die je zou willen. Zorg dat je geen spijt krijgt, laat mij je op weg helpen dat scheelt je zoveel tijd.
Je hebt een jaar lang toegang tot de academie, als je het even niet meer weet dan kun je altijd nog de lessen terugkijken en mij om advies vragen. Ik wil graag dat je de training afrond met een professionele website die al jouw wensen bevat.
Als je door mij je website laat maken, zoals je die leert tijdens deze online training dan ben je

2555 euro excl. btw kwijt.

Met deze online training heb je alle kennis paraat om zelf jouw website te maken. Je maakt gebruik van al mijn opgebouwde kennis en methode, om een aantrekkelijke website te maken die klanten aantrekt.

Wil jij de online training WEBSITE LEREN MAKEN MET WENDY doen? .

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Twijfel je of deze training wel iets voor je is?
Boek dan hieronder vrijblijvend jouw gratis gesprek