Zelf je website maken, maar daar heb je geen tijd voor. Dat probleem had mijn klant Nancy Naber. Ze hoorde over mijn werk we gingen al snel samenwerken.

Voor Nancy Naber van Waardevol Leren, heb ik dit jaar ook een mooie website mogen afronden.
We spraken elkaar ieder jaar tijdens de verjaardag van de kinderen van haar zus. Opeens vertelde ze me dat ze nog geen website heeft, dat ze daar geen tijd voor heeft gehad en het druk heeft met haar gezin. Het stond niet op haar prioriteitenlijstje.

Ze had wel een domeinnaam aangevraagd en een webhostingpakket, zodat ze wel een emailadres met haar eigen domeinnaam erachter kon maken. Verder was ze niet gekomen, wat erg zonde is want ieder jaar betaalde ze daar toch voor. Ze was ook niet te vinden op het internet, waar potentiële klanten kunnen lezen wat ze allemaal te bieden heeft.

Nadat ik haar wat meer over mijn werk verteld had, besloot ze om het ontwerpen en bouwen van de website aan mij over te laten. We maakten al snel een afspraak. Tijdens het gesprek bleek dat ze het toch erg moeilijk vond wat ze wilde gaan uitstralen. We zijn samen gaan brainstormen en ik heb diverse beeldmerken/logo’s en webvoorstellen voor haar ontworpen. Zelf ging ze ook mooie foto’s maken en zo ontstond haar website, waar ze nu erg blij mee is.

Dit is het resultaat van onze samenwerking: https://www.waardevolleren.com

Herken je dit ook? Je wilt een website maar…..
– daar heb je geen tijd voor
– je moet nog uitzoeken hoe dat moet, maar daar komt het maar niet van
– een website laten bouwen? Dat zal wel te duur voor je zijn, je bent een starter
– je weet nog niet zo goed hoe je website eruit moet komen te zien

waardevol leren website

Plan dan nu een gratis brainstormsessie met mij in.
Wees er snel bij, want ik geef 2 brainstormsessies per maand weg.
Voor deze maand is er nog 1 plek vrij.

Ik geef iedere maand 2 gratis brainstormsessies weg.
In januari is er nog één plek vrij voor een brainstormsessie.

Meld je aan via mijn emailadres contact@wenswebdesign.nl

Deel deze blog met andere ondernemers voor wie dit interessant zou kunnen zijn.