Gratis webinar Kickstart jouw website!

Ontdek hoe je op een makkelijke en laagdrempelige manier een start kunt maken met het bouwen van jouw website

Wat de voordelen zijn om zelf je website te maken

Je ontdekt hoe je erachter kunt komen wat voor een website het beste bij jou, je business en je klanten past

Wat de 3 valkuilen zijn bij het maken van een eigen website

Tijdens het webinar leg ik je uit hoe je op een eenvoudige manier en met veel plezier je eigen website kunt maken

Geschikt voor dienstverlenende ondernemers die graag zelf een (nieuwe) website willen maken

Het webinar vindt plaats om 09.00 uur en 12.00 uur, je kunt dus kiezen uit 2 tijdstippen.

Via de mail in de mailbox kun je de keuze maken.

Hai, ik ben Wendy,

Als webdesign expert met 12,5 jaar ervaring heb ik al vele ondernemers mogen helpen met het maken van een website. Ik werk zowel 1 op 1 met klanten als in een groep in één van de online trainingen. Persoonlijke aandacht aan mijn klanten staat bij mij voorop, op deze manier komen we tot echt tot die gewenste website.

Als kind was ik altijd al druk met mijn handen, om dingen te creëren en ontwikkelde ik al snel om creatief naar oplossingen te zoeken. Ook was ik altijd bezig met radio’s, cassetterecorders en pick-ups om liedjes op te nemen.

Na mijn werk bij Kessels en Smit (een gezelschap van coaches, adviseurs en ondernemers), ontdekte ik wat er allemaal mogelijk was met webdesign. Met dit inzicht ben ik een opleiding gaan volgen op het gebied van webdesign en heb ik als freelancer voor UWV en Ballast Nedam gewerkt.

Als je een bedrijf begint, dan kan het enorm veel tijd kosten om tot een website te komen, die bij jouw onderneming past en ook nog klanten aantrekt.

Ik vind het geweldig om ondernemers te helpen om sneller een website online te krijgen waar zij ook blij van worden, zodat er meer tijd besteed kan worden aan het werk waar zij het meest van houden.

Doe mee met het webinar! Schrijf je nu gratis in!

Ervaringen van anderen