Ben je coach, therapeut of dienstverlener?

Wil je zelf een website maken,
maar je weet niet

A

hoe je WordPress kunt installeren

A

welke plugins je het beste kunt installeren

A

hoe je een menu maakt en daar pagina's aan koppelt

A

hoe je dat slotje in de browser balk krijgt

Met mijn online training

” Installeren van WordPress tot de opbouw”

 Installeer je in een mum van tijd WordPress, thema en de benodigde plugins, zodat je direct aan de slag kunt met het maken van jouw website met Divi.

Hoe zou het voor je zijn als:

je in 5 minuten WordPress geinstalleerd hebt?

je weet welke plugins (kleine software pakketjes) je nodig hebt?

je weet hoe je jouw pagina’s aanmaakt en daar een menu mee maakt

je jouw website de baas bent

Wat houdt ‘Installatie van WordPress tot de opbouw in?

Als ondernemer denk je in eerste instantie dat kan ik zelf wel, maar in de praktijk blijkt dat het veel tijd kost om alles zelf uit te zoeken.

Met al mijn kennis en ervaringen, die ik sinds 2009 heb opgebouwd en mijn invoelend vermogen kan ik jou begeleiden in het start klaar maken van jouw website, zodat je kunt gaan bouwen.

‘Installatie van WordPress tot de opbouw’ is een onderdeel van de online training ‘Website leren maken met Wendy‘. Dit onderdeel heb ik apart gezet zodat je ook alleen kunt kiezen voor het gedeelte dat gaat over het installeren van WordPress, plugins, menu, thema, het aanmaken van pagina’s en het SSL certificaat.

Ik help je snel door het installatieproces heen. Stap voor stap leg ik je alles uit in diverse video’s waarin ik mijn scherm deel, zodat je echt met mij mee kunt doen. Dit zelfde proces doe ik ook voor mijn 1 op 1 klanten.  Zo werk je naar een goede installatie toe van jouw website.

Na afloop help ik je nog met hetgeen wat nog niet gelukt is, beantwoord ik je vragen en geef ik je advies hoe je verder kunt gaan.

Review Anneloes online training
Review online training 'Website leren maken met Wendy' Linda Smit
Review van Jezien Erkelens Website leren maken met Wendy

Waarom zou je bij mij deze training doen?

Ik heb al 14 jaar websites gemaakt voor diverse klanten. In die jaren heb ik zoveel kennis en ervaringen opgebouwd, die ik graag met jou wil delen zodat het jou enorm veel tijd zal besparen.

In de ‘Maak je website met Divi’ training heb ik zoveel mogelijk al mijn kennis en ervaringen gestopt, zodat jij in kleine stappen je website kunt opbouwen. Ik wijs je de weg om je eigen website te gaan bouwen, waar je ook trots op kunt zijn.

Je maakt je bedrijf visueel met je eigen website, zodat je ook via Google te vinden bent. Hoe gaaf is het als je je eigen website kunt presenteren aan je klanten, vrienden en familie?

Het fijne is ook dat je het niet alleen hoeft te doen, je maakt gebruik van mijn kennis en ervaringen, ik weet wat wel of niet goed werkt. Daarnaast kom je ook andere ondernemers tegen in de besloten facebookgroep, waarin wij elkaar stimuleren om die website te maken dat jouw bedrijf verdient.

De online training
“Installeren van WordPress tot de opbouw”
bestaat uit de volgende modules:

In 4 modules leer ik je:

=

Installeren van WordPress

=

Installeren van Plugins

=

Installeren van het SSL certificaat (slotje)

=

Aanmaken van de pagina’s

=

Homepagina instellen

=

Het menu maken

Zoomsessie:

1 op 1 afsluitende zoomsessie

Aan het einde van de training help ik je nog met al je vragen, tips, adviezen en om bepaalde dingen goed te zetten of strakker te trekken.

Wat krijg je er nog meer bij?

Bij deze online training krijg je ook nog van mij:

    Levenslang het thema/builder Divi t.w.v. 250 euro excl. btw gratis

    1 jaar webhosting cadeau ter waarde van 57 euro excl. btw

Duur van deze training:

Deze online training kun je binnen 1 dag afronden.

Je hebt een jaar lang toegang tot alle lessen.

De investering voor de online training
‘Installatie van WordPress tot de opbouw’
bedraagt:

79 euro exclusief btw

Wanneer jij je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle lessen. Je kunt gelijk aan de slag met de installatie voor jouw website.

Stel dat je nu niet in actie komt, dan heb je over een jaar nog geen website voor jouw bedrijf waarmee je klanten kunt aantrekken en geld verdiend.

Zorg dat je geen spijt krijgt.
Kom nu in actie, blijf niet in je eentje worstelen. Start met jouw website en maak je bedrijf zichtbaar.

Wil jij de training ‘Installatie van WordPress tot de opbouw’ doen?

Meld je dan hieronder aan

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Wat is het resultaat?

Waarom zou je deze online training nu echt moeten volgen?

 

     Je volgt een stappenplan, dat jou echt helpt om je alles te installeren voor jouw website

Je gaat sneller door het proces heen, zonder dat je van alles op hoeft te gaan zoeken in google, in boeken, op youtube…. tijd die je beter kunt besteden aan je klanten. Je kunt sneller beginnen met het maken van jouw website, zodat je ook sneller vindbaar bent en meer omzet behaalt.

     Je hebt alle controle over je website

Je weet zelf hoe je website in elkaar zit en hoe je alles kunt aanpassen. Je bent niet afhankelijk van een webdesigner, je kunt alles zelf. Jouw acties staan op jouw website wanneer jij dat wilt.

     Je zou zo weer zelf de installatie voor een website kunnen maken

Nadat je de online training doorlopen hebt, weet je hoe je de installatie voor jouw website het beste kunt doen, je zou er zo weer één kunnen maken. Doordat je al veel kennis opgedaan hebt, gaat de installatie voor een tweede website veel sneller.

Vragen die je misschien nog hebt

Ik heb geen domeinnaam en webhosting

Stuur mij een bericht met de gewenste domeinnaam dan zal ik het voor je registeren. Dan krijg je alle inloggevens van jouw webhosting pakket toegestuurd. Je krijgt bij deze training 1 jaar gratis webhosting t.w.v. 57 euro excl. btw. 

Ik heb geen domeinnaam en webhosting

Stuur mij een bericht met de gewenste domeinnaam dan zal ik het voor je registeren. Dan krijg je alle inloggevens van jouw webhosting pakket toegestuurd. Je krijgt bij deze training 1 jaar gratis webhosting t.w.v. 57 euro excl. btw. 

Ik kan toch ook alles op internet vinden?

Dat klopt alles is wel op internet te vinden, maar er zijn ook heel veel mogelijkheden en keuzes. De installatie is ook van cruciaal belang om jouw website goed te laten functioneren. Door het stapje voor stapje te doen, sla je geen stap over. Met de kennis die ik sinds 2009 heb opgebouwd heb ik deze training gemaakt, zodat het jou heel veel tijd zal besparen en installatie je makkelijker af gaat.

Plus dat je een super handig systeem er gratis bij krijgt.

En als het me op een gegeven moment niet meer lukt?

Dan ben ik er voor je, ik help je dan persoonlijk op weg zodat je verder kunt. Mocht het zo zijn dat je het echt niet ziet zitten, dan zoeken we samen naar een oplossing om toch jouw installatie af te ronden. Ik wil graag dat je de installatie hebt afgerond na de online training.

Ik zie op tegen de techniek ik ben een echte digibeet

Iedere les heeft een video, waarin ik in kleine stappen uitleg wat je moet doen en welke informatie je nodig hebt om de installatie te doen. Je zult zien dat jij dat ook kunt.

Hoe lang heb ik toegang tot deze online training?

Binnen 1 dag kun je alle lessen gevolgd hebben en je website klaar hebben. In totaal heb je een jaar lang toegang tot alle lessen, zodat je alle video’s nog rustig kunt bekijken.

Komt het bouwen van de website ook aanbod?

Nee als je alles wilt leren over het zelf maken van een website van je Missie/visie tot aan de lancering en onderhoud van jouw website, dan kun je beter de gehele training ‘Website leren maken met Wendy’ doen.

review Monique van Roekel
review saskia de vet
Als je nu niet in actie komt, dan zal je website over een jaar nog niet het resultaat geven, die je zou willen. Zorg dat je geen spijt krijgt, laat mij je op weg helpen dat scheelt je zoveel tijd.
Je hebt een jaar lang toegang tot de academie, als je het even niet meer weet dan kun je altijd nog de lessen terugkijken en mij om advies vragen. Ik wil graag dat je de training afrond met een website die start klaar is om opgebouwd te worden.

Wil jij de online training ‘Installatie van WordPress tot de opbouw’ doen? .

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Twijfel je of deze training wel iets voor je is?
Boek dan hieronder vrijblijvend jouw gratis gesprek