Website onderhoud

Wil jij geen zorgen meer maken over jouw website?

Wil je er verzekerd van zijn dat jouw website veilig is en up to date?

Wil je voorkomen dat er problemen ontstaand met jouw website?

webonderhoud-wenswebdesign

Waarom is het updaten en optimaliseren van je website zo belangrijk?

Heel vaak hoor ik van ondernemers dat zij geen zin, tijd of de kennis hebben om hun website te onderhouden. Met het gevolg dat er regelmatig problemen zijn met de website, die zijzelf niet op kunnen lossen. Zij moeten dan aankloppen bij hun webdesigner om de website te repareren en vaak kost dat veel geld. En zomaar alles updaten kan voor chaos in de codering zorgen en dan weet je niet waar die chaos vandaan komt.

Ieder uur van de dag bedenken hackers een manier om in je website in te breken. Daarom is updaten/optimalisatie met regelmaat erg belangrijk. Je beveiligd niet alleen je website, je houdt ook de laadsnelheid optimaal.

Daarom bied ik een onderhoudsabonnement aan, zodat jij dit los kunt laten.

Iedere week wordt jouw website onder de loep genomen en nagekeken op updates van WordPress, de plugins en het thema. Voordat de update plaats vindt wordt eerst onderzocht of deze update je website kapot zou kunnen maken of gaat botsen met andere plugins. Er wordt gekeken naar wat de nieuwe versie inhoudt. Soms kan het dan zo zijn dat er gewacht wordt met het updaten van een plugin, omdat het dan beter is om op een volgende update te wachten. Ook lopen updates van plugins niet altijd synchroon met elkaar, omdat ze van verschillende ontwikkelaars komen. De website wordt opgeschoond en beveiligd zodat hackers geen kans hebben. In de database wordt de geschiedenis bewaard van het updaten van je plugins, dat moet regelmatig opgeschoond worden. Ook kunnen de updates van plugins blijven hangen op de achtergrond, terwijl ze toch in je dashboard op geupdate staat. Deze moeten dan handmatig geupdate worden. Ook wordt er onderzocht of er errors zijn in de code van je website. Als dat zo is dan worden die gerepareerd. De core files van WordPress worden gecheckt of ze naar de laatste standaarden zijn. In de database wordt ook gekeken of de coderingen kloppen in de files zodat er geen openingen zijn voor hackers.

Mocht het een keer voorkomen dat jouw website gehackt wordt en je hebt een BASIS jaarabonnement of het PLUS maand- 0f jaarabonnement dan wordt jouw website zo snel mogelijk schoongemaakt en weer online gezet.

En als je een PLUS abonnement neemt, dan worden ook nog aanpassingen gedaan in de content, indien gewenst op maximaal 2 pagina’s van je website.

Concentreer je op je eigen passie,
laat mij de website van jouw bedrijf onderhouden en beveiligen

Er zijn twee soorten abonnementen
BASIS / PLUS
hieronder zie je de verschillen en wat het inhoud

Onderhoudsabonnementen

Lidmaatschap voor minimaal 1 jaar, daarna opzegbaar met 1 maand opzegtermijn

Weet je niet welk abonnement het beste bij jouw website(s) past? Of wil je meer informatie neem dan contact met mij op