Je Website laten maken

Laat je website door mij ontwerpen en bouwen en leer hoe je zelf je website kunt aanpassen en als marketingtool gebruiken voor je bedrijf of praktijk

Dat kan met dit programma

Wij gaan samenwerken, jij vertelt over je bedrijf en je wensen. Die voegen we samen met mijn kennis en ervaringen en ik maak je website. Je leert zelf hoe je aanpassingen kunt maken op je website

Je bent een bedrijf begonnen
om met je passie bezig te zijn maar:

    Je website blijft op je wensenlijst staan

    Je weet niet hoe je geld kan verdienen met je website

   Je ziet er als een berg tegenop, om zelf je website te maken

    Je wilt al je tijd besteden aan het werk dat je het liefste doet

   Je wilt meer klanten, maar je weet niet hoe je die kunt aantrekken

Een professionele website maken waar je de leukste klanten mee kunt aantrekken

Hoe zou het voor je zijn als:

    Je een website hebt waar geen zorgen over hebt?

    Je het maken van je website helemaal aan mij kunt overlaten?

   Je iemand hebt die met je meedenkt over je ideale klant en het verhogen van je                 omzet?

    Je het onderhoud aan je website aan mij kunt toevertrouwen?

    Je een website hebt die bezoekers aantrekt die klant van je worden?

Wat houdt Website laten maken in?

Met al mijn kennis en ervaringen, die ik sinds 2009 heb opgebouwd en mijn invoelend vermogen maak ik voor jou een website die aan al je wensen voldoet. Een website die voor je gaat werken, zodat je agenda vol komt te staan met afspraken en waarmee je meer omzet kunt behalen.

Met alles wat jij mij vertelt over je onderneming, je passie, je ambities, je ideale klant, je missie… verplaats ik me naar jouw situatie: welke website zou ik maken als ik in jouw schoenen zou staan? Op welke manier maak ik jouw website onderscheidend voor jouw bedrijf?

Als ondernemer wil je in eerste instantie alles zelf doen maar in de praktijk blijkt dat het bouwen van een website meer tijd kost dan je zou willen. Je schuift de website opzij en wil het liefst bezig zijn met je business. Het blijft aan je knagen dat je geen goede professionele website hebt waar je trots mee naar buiten kunt treden.

Maak gebruik van mijn kennis en ervaring, je komt dan in een stroomversnelling en jouw website zal in een mum van tijd online staan.

Het Website door Wendy laten bouwen programma, is zodanig samengesteld dat je zelf betrokken blijft in het proces van het maken van jouw website. Stap voor stap werken we samen naar een website toe die helemaal naar wens is en waar je trots op kunt zijn.

Waarom zou je door mij jouw website laten bouwen?

Als kind maakte ik graag dingen met mijn handen en al snel zocht ik op een creatieve manier naar oplossingen. Ook was ik altijd bezig met radio’s, cassetterecorders en pick-ups om liedjes op te nemen.

Bij mijn vorige werkgevers had ik weleens met webdesign te maken gehad. Ik ontdekte dat ik het leuk vond om er zelf mee aan de slag te gaan en dat ik mijn kwaliteiten hierbij goed kon gebruiken. Ik maakte een vreugdesprongetje toen ik me realiseerde dat webdesigner het perfecte werk voor mij was! Ik volgde een opleiding en bleef me verder ontwikkelen op het gebied van webdesign tot ik het volledig in de vingers had.

Als je een bedrijf begint dan kan het erg moeilijk zijn en veel tijd kosten om zelf een website te maken die bij jouw onderneming past en ook nog eens klanten aantrekt. Je begint met het installeren van WordPress, kijkt dan naar een standaard template en wat dan?

Ik vind het geweldig mijn kennis en ervaring samen met mijn invoelend vermogen in te zetten om ondernemers te helpen zodat zij meer tijd kunnen besteden aan het werk waar zij goed in zijn.

Website door Wendy laten maken
bestaat uit de volgende sessies:

1. Online/ telefonisch of live startsessie

De volgende onderwerpen ga ik met je bespreken

    Met elkaar kennismaken

     Wat voor een bedrijf heb je, wat is je passie?

     Wat is jouw missie en jouw visie?

     Wie is jouw ideale klant?

     Wat zijn jouw wensen m.b.t. jouw website?

Na jouw input geef ik je tips en adviezen. Mocht je nog niet weten wie jouw ideale klant is en wat jouw missie en visie zijn, dan help ik jou ook daar mee.

2.      Voorbereidende fase

Na de startsessie maak ik een offerte met daarin een omschrijving van:

    De installatie van WordPress, template en plugins

    De opbouw van de website

    Afspraken over het aanleveren van teksten en foto’s

    Afspraken over het onderhoud

   De prijs van de website

    Domeinnaam en/of webhosting (indien je hiervoor nog               geen pakket hebt)

 

3. Ontwerpfase

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte dan:

    Maak het ontwerp van de homepagina direct op de website

    Pas ik het ontwerp aan n.a.v. de op een aanmerkingen na onze zoomsessie

4. Bouwfase

In deze fase bouw ik jouw website naar het ontwerp dat in de vorige fase is besproken. De overige pagina’s worden in dezelfde stijl als van de homepagina gemaakt. Na het bouwen bespreken we het resultaat en in maximaal twee correctierondes maak ik dan eventuele aanpassingen.

5. Contentfase

    Je levert de definitieve teksten en foto’s aan

    Ik zet je teksten op je website rekening houdend met SEO

6. Opleverfase

Nadat we alles hebben besproken en je helemaal tevreden bent, zet ik je website ONLINE

Wil je door mij je website laten maken?

Boek hieronder je afspraak

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

BONUS

Bij dit programma krijg je als bonus:

    Een levenslange licentie van het Divi thema. Dit is een klantvriendelijk bouwsysteem in WordPress ter waarde van 250 euro

    1 uur webondersteuning ter waarde van 85 euro

    1 jaar webhosting en één .nl domeinnaamregistratie t.w.v.  57 euro excl. btw per jaar

    1ste module van de online training ‘Wat heb je nodig’

4_5_stars

Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen

Ik heb niet lang na hoeven denken, om Wendy de opdracht te geven om een website voor mij te laten maken. De samenwerking was erg fijn, ze gaf mij in het begin de richting waar ik over na moest denken, ze kwam met ideeën en gaf me de ruimte om het in mijn eigen tempo te doen. Ze is heel flexibel op allerlei gebieden. Ik ben nu ook erg blij dat ik nu eindelijk een website heb! Ik ben zelf heel lang bezig geweest om te bedenken wat ik nu wilde en ik was te druk om het echt aandacht te geven. Wendy heeft voor mij van alles gemaakt qua logo/beeldmerk. Uiteindelijk hebben we dit minder gebruikt, dan dat we eerst bedacht hadden, maar de mooie boom die ze gemaakt heeft is nu uiteindelijk goed geaard onderin de website. Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen en/of een hostingpakket te nemen.

Nancy Naber

Onderwijskundige, Waardevol Leren

Veel gestelde vragen

Ik heb al een domeinnaam, kan ik deze blijven gebruiken?

Ja je kunt jouw domeinnaam blijven gebruiken, of je registreert een nieuwe. Bij mij kun je ook een domeinnaam registreren en een webhostingpakket erbij kopen. Tijdens ons eerste gesprek zal ik je er alles over vertellen.

Blijft mijn oude website online, als de nieuwe gemaakt wordt?

Als je de oude website tijdens de bouw online willen laten staan, dan kan ik jouw nieuwe website in een subdomein maken. Een subdomein is een extra map in jouw website; dan krijg je www.domeinnaam.nl/nieuw bijvoorbeeld.

Wat makkelijker is om een tijdelijke pagina over jouw website heen te zetten met de informatie en contactgegevens van jouw website. Als de nieuwe website klaar is, dan is de nieuwe website met 1 druk op de knop online.

Kan ik de nieuwe website zelf onderhouden?

Ja de website wordt in Divi gemaakt, dat is een systeem waarmee als een blokkendoos de website opgebouwd wordt. Deze blokken zijn makkelijk te onderhouden. Je krijgt 1 uur uitleg over hoe dit systeem werkt en hoe je zelf aanpassingen kunt maken op jouw website.

Schrijf ik zelf de teksten of doe jij dat ook?

Je levert zelf de teksten aan, zelf weet je het beste hoe je jouw klanten kunt aanspreken en waaruit je werk bestaat. Ik help je wel om je tekst te optimaliseren voor de vindbaarheid in zoekmachines (SEO).

Laten we samenwerken

De kans is groot dat als je nu geen actie neemt, je over een jaar nog geen website hebt voor jouw bedrijf waarmee je klanten kunt aantrekken en geld kunt verdienen. Kom dus nu in actie, blijf niet in je eentje worstelen. Geef jezelfde website die je verdient en werk eraan samen met mij

Meteen na ons gesprek kun je aan de slag met het verzamelen van informatie en input waarmee ik jouw website kan maken.

Ben je er klaar voor om:

 Een aantrekkelijke website te maken?

 Een website te maken die authentiek is en bij je bedrijf past?

 Een website te maken waarmee je klanten kunt aantrekken en omzet genereert?

 

Wil jij het programma WEBSITE DOOR WENDY LATEN MAKEN doen?

Boek hieronder je afspraak

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

4_5_stars

Wendy denkt met je mee, speelt in op je wensen en gaat vakkundig te werk

Na zelf veel geklungel om een eigen website te bouwen is professionele hulp precies wat ik nodig had. Wendy denkt met je mee, speelt in op je wensen en gaat vakkundig te werk om een mooi eindresultaat te bouwen. Het contact is snel en duidelijk, Wendy staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en boekt snel resultaat met de gegeven input. Vanuit mijn omgeving heb ik veel pluimen mogen ontvangen voor de mooi ingerichte website, deze credits zijn voor Wendy en deel ik graag met anderen! Ik ben tevreden!

Loïs van der Linden

Personal Trainer, Train je fit

Twijfel je of dit programma wel iets voor je is?
Boek dan hieronder je gratis gesprek

Boek hieronder je afspraak

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring