Je Website laten maken

Laat je website door mij ontwerpen en bouwen en leer hoe je zelf je website kunt aanpassen en als marketingtool gebruiken voor je bedrijf of praktijk

Dat kan met dit programma

Wij gaan samenwerken, jij vertelt over je bedrijf en je wensen. Die voegen we samen met mijn kennis en ervaringen en ik maak je website. Je leert zelf hoe je aanpassingen kunt maken op je website

Je bent een bedrijf begonnen
om met je passie bezig te zijn maar:

    Je website blijft op je wensenlijst staan

    Je weet niet hoe je geld kan verdienen met je website

   Je ziet er als een berg tegenop, om zelf je website te maken

    Je wilt al je tijd besteden aan het werk dat je het liefste doet

   Je wilt meer klanten, maar je weet niet hoe je die kunt aantrekken

Een professionele website maken waar je de leukste klanten mee kunt aantrekken

Hoe zou het voor je zijn als:

    Je een website hebt waar geen zorgen over hebt?

    Je het maken van je website helemaal aan mij kunt overlaten?

   Je iemand hebt die met je meedenkt over je ideale klant en het verhogen van je                 omzet?

    Je het onderhoud aan je website aan mij kunt toevertrouwen?

    Je een website hebt die bezoekers aantrekt die klant van je worden?

Wat houdt Website laten maken in?

Met al mijn kennis en ervaringen, die ik sinds 2009 heb opgebouwd en mijn invoelend vermogen maak ik voor jou een website die aan al je wensen voldoet. Een website die voor je gaat werken, zodat je agenda vol komt te staan met afspraken en waarmee je meer omzet kunt behalen.

Met alles wat jij mij vertelt over je onderneming, je passie, je ambities, je ideale klant, je missie… verplaats ik me naar jouw situatie: welke website zou ik maken als ik in jouw schoenen zou staan? Op welke manier maak ik jouw website onderscheidend voor jouw bedrijf?

Als ondernemer wil je in eerste instantie alles zelf doen maar in de praktijk blijkt dat het bouwen van een website meer tijd kost dan je zou willen. Je schuift de website opzij en wil het liefst bezig zijn met je business. Het blijft aan je knagen dat je geen goede professionele website hebt waar je trots mee naar buiten kunt treden.

Maak gebruik van mijn kennis en ervaring, je komt dan in een stroomversnelling en jouw website zal in een mum van tijd online staan.

Het Website door Wendy laten bouwen programma, is zodanig samengesteld dat je zelf betrokken blijft in het proces van het maken van jouw website. Stap voor stap werken we samen naar een website toe die helemaal naar wens is en waar je trots op kunt zijn.

Waarom zou je door mij jouw website laten bouwen?

Als kind maakte ik graag dingen met mijn handen en al snel zocht ik op een creatieve manier naar oplossingen. Ook was ik altijd bezig met radio’s, cassetterecorders en pick-ups om liedjes op te nemen.

Bij mijn vorige werkgevers had ik weleens met webdesign te maken gehad. Ik ontdekte dat ik het leuk vond om er zelf mee aan de slag te gaan en dat ik mijn kwaliteiten hierbij goed kon gebruiken. Ik maakte een vreugdesprongetje toen ik me realiseerde dat webdesigner het perfecte werk voor mij was! Ik volgde een opleiding en bleef me verder ontwikkelen op het gebied van webdesign tot ik het volledig in de vingers had.

Als je een bedrijf begint dan kan het erg moeilijk zijn en veel tijd kosten om zelf een website te maken die bij jouw onderneming past en ook nog eens klanten aantrekt. Je begint met het installeren van WordPress, kijkt dan naar een standaard template en wat dan?

Ik vind het geweldig mijn kennis en ervaring samen met mijn invoelend vermogen in te zetten om ondernemers te helpen zodat zij meer tijd kunnen besteden aan het werk waar zij goed in zijn.

Website door Wendy laten maken
bestaat uit de volgende sessies:

1. Online/ telefonisch of live startsessie

De volgende onderwerpen ga ik met je bespreken

    Met elkaar kennismaken

     Wat voor een bedrijf heb je, wat is je passie?

     Wat is jouw missie en jouw visie?

     Wie is jouw ideale klant?

     Wat zijn jouw wensen m.b.t. jouw website?

Na jouw input geef ik je tips en adviezen. Mocht je nog niet weten wie jouw ideale klant is en wat jouw missie en visie zijn, dan help ik jou ook daar mee.

2.      Voorbereidende fase

Na de startsessie maak ik een offerte met daarin een omschrijving van:

    De installatie van WordPress, template en plugins

    De opbouw van de website

    Afspraken over het aanleveren van teksten en foto’s

    Afspraken over het onderhoud

   De prijs van de website

    Domeinnaam en/of webhosting (indien je hiervoor nog               geen pakket hebt)

 

3. Ontwerpfase

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte dan:

    Maak het ontwerp van de homepagina direct op de website

    Pas ik het ontwerp aan n.a.v. de op een aanmerkingen na onze zoomsessie

4. Bouwfase

In deze fase bouw ik jouw website naar het ontwerp dat in de vorige fase is besproken. De overige pagina’s worden in dezelfde stijl als van de homepagina gemaakt. Na het bouwen bespreken we het resultaat en in maximaal twee correctierondes maak ik dan eventuele aanpassingen.

5. Contentfase

    Je levert de definitieve teksten en foto’s aan

    Ik zet je teksten op je website rekening houdend met SEO

6. Opleverfase

Nadat we alles hebben besproken en je helemaal tevreden bent, zet ik je website ONLINE

Wil je door mij je website laten maken?

Boek hieronder je afspraak

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

BONUS

Bij dit programma krijg je als bonus:

    Een levenslange licentie van het Divi thema. Dit is een klantvriendelijk bouwsysteem in WordPress ter waarde van 277 euro

    1 uur webondersteuning ter waarde van 85 euro

    1ste module van de online training ‘Wat heb je nodig’

4_5_stars

Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen

Ik heb niet lang na hoeven denken, om Wendy de opdracht te geven om een website voor mij te laten maken. De samenwerking was erg fijn, ze gaf mij in het begin de richting waar ik over na moest denken, ze kwam met ideeën en gaf me de ruimte om het in mijn eigen tempo te doen. Ze is heel flexibel op allerlei gebieden. Ik ben nu ook erg blij dat ik nu eindelijk een website heb! Ik ben zelf heel lang bezig geweest om te bedenken wat ik nu wilde en ik was te druk om het echt aandacht te geven. Wendy heeft voor mij van alles gemaakt qua logo/beeldmerk. Uiteindelijk hebben we dit minder gebruikt, dan dat we eerst bedacht hadden, maar de mooie boom die ze gemaakt heeft is nu uiteindelijk goed geaard onderin de website. Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen en/of een hostingpakket te nemen.

Nancy Naber

Onderwijskundige, Waardevol Leren

Nancy Naber
Nancy Naber
2024-05-13
Dankzij Wendy heb ik een eigen website! Ik ben zelf heel lang bezig geweest met bedenken wat ik nu wilde. Ik was steeds te druk om het echt aandacht te geven en heb uiteindelijk Wendy gevraagd om te helpen. Wendy gaf mij richting en sturing en stelde vragen waar ik over na moest denken. Ze kwam zelf ook met ideeën en gaf me de ruimte om het in mijn eigen tempo te doen. Zo heeft ze voor mij van alles gemaakt voor logo / beeldmerk. Uiteindelijk hebben we dit minder gebruikt dan dat we eerst bedacht hadden, maar de mooie boom die ze gemaakt heeft is uiteindelijk goed geaard onderaan de website. De samenwerking met Wendy is erg fijn. Ook als ik problemen heb met mijn website of email instellingen is ze altijd bereikbaar om te helpen. Snel, flexibel, betrouwbaar. Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen en/of een hostingpakket te nemen.
marleen licht
marleen licht
2024-05-02
Mijn kernwoorden zijn: “Respect/Geduld/Horen/Luisteren met liefde & geduld” En wauw dat heb ik mogen ervaren bij en met Wendy. Mijn website ( marleenlicht.nl) echt binnen 1 dag in orde gemaakt en online, wat een geduld heeft ze en ik ben tevreden en dankbaar. Ik heb veel geleerd van Wendy. wenswebdisign.nl Thankyou Wendy Namastè Marleen
Greet Fierens
Greet Fierens
2024-04-20
De reden waarvoor ik gekozen heb samen te werken met Wendy De melding van Karin ven Rijn: Ze reist momenteel met haar camper doorheen Europa en wilde graag haar bedrijf ook verder zetten tijdens haar reis. Ze schreef dat ze een website samen met Wendy maakte op een mum van tijd. Wendy ziet veel mogelijkheden hoe een site te maken naar ieders wens. En ik wilde ook zo mijn ding maar kon dit moeilijk verwoorden. Vanaf we elkaar begrepen wat ik wilde, en tijdens dit proces was de ondersteuning van Wendy top. Zij bleef maar vragen stellen en zoeken naar de oplossing. Daardoor is het resultaat ook voor mij wauw. Ik raad Wendy Versluis- van Silfhout van harte aan omdat ze blijft zoeken naar het beste resultaat. Een site maakt waar jezelf verder aan kunt bouwen en zij je steeds wilt helpen met haar professionele hulp.
Marjolein van Laar
Marjolein van Laar
2024-03-25
Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Wendy. Ik kende Wendy al omdat ik haar een keer had ontmoet op een ondernemerskoffie en toen een fijn gesprek met haar had. Zij woont bij mij in de buurt en dat vond ik ook prettig omdat we daardoor makkelijk even face-to-face konden afspreken tijdens het bouwen van de website. Ik ben zelf heel precies en nauwkeurig en Wendy heeft mij tot de laatste detail geholpen om de website goed neer te zetten. We hadden ook wat strubbelingen met de hostingpartij maar ook daar draaide ze haar hand niet voor om. Wendy is heel servicegericht en niks is teveel gevraagd. Dat heb ik als heel erg prettig ervaren. Ik ben erg tevreden over het resultaat en weet zeker dat ik als ik nog eens een keer ergens tegen aan loop dat ik daarvoor bij haar terecht kan. Wendy is een fijn mens om mee samen te werken.
Willy van Putten- van Spengen
Willy van Putten- van Spengen
2024-02-18
Ik heb mijn website www.wvshealthsupport.nl samen met Wendy gemaakt. Wendy snapt goed hoe Wordpress werkt en wat vooral nu belangrijk is. Samen weet je meer dan één en kun je elkaar goed aanvullen. Ik kan Wendy ook altijd iets vragen, dat is ook fijn. Zij is zeer vriendelijk en geduldig. Ik ben zeer tevreden over het maken van mijn website in één dag!
Anneloes Mulder
Anneloes Mulder
2024-01-10
Ik heb de online training voor het bouwen van je eigen website gevolgd. Ik wilde dat heel graag zelf doen, omdat het dan echt helemaal jouw website is en je vanaf het begin tot het einde bij betrokken bent. Daarnaast heb ik sowieso een beetje moeite met de controle uit handen geven...;-) Mijn eerste website heb ik ooit (6 jaar terug) helemaal zelf in elkaar geknutseld, maar dat was niet zo'n succes. Daarom kwam dit voor mij precies op het goede moment. Ik heb bewust voor Wendy gekozen omdat ze in haar Facebook groep al heeft laten zien zeer kundig en betrokken te zijn. Dat bleek ook met de training. Die zit zeer logisch en overzichtelijk in elkaar. Duidelijke stap voor stap video's en goede ondersteuning. Altijd bereikbaar en bereid om je te helpen als je ergens tegenaan loopt. Het is een organisch proces waarbij je helemaal niet technisch hoeft te zijn. Het heeft geresulteerd in een website die helemaal mij is... Ik ben er dan ook super trots op! We waren met 5 vrouwelijke ondernemers die allemaal een totaal verschillende website gemaakt hebben. Dus ondanks dat we allemaal dezelfde basis gebruiken, is het eindresultaat totaal verschillend. Conclusie is dat dit een training is die ik iedereen van harte kan aanbevelen die graag zelf aan de slag gaat om een eigen website te maken. Besluit je het te doen: Heel veel plezier en succes met je website. Liefs, Anneloes
Carina Lucassen
Carina Lucassen
2023-12-08
Lieve Wendy Wat een geweldig leuke en fijne samenwerking hadden wij! Je wist heel goed mijn wensen en gevoel te vertalen naar een website. Ik ben er enorm trots op! Duidelijk is dat je over een brede kennis beschikt, weet wat er mogelijk is en precies dat afstemt wat ik nodig had. Geen plug-in te veel. Je denkt mee en ik kon merken dat het echt iets is wat jij ook geweldig vindt om te doen. De site is goed vindbaar, snel en overzichtelijk. Zonder gedoe werd mijn site opgeleverd. Hij is voor mij behapbaar en overzichtelijk. Dus ik ben een blije klant! Zo kan ik mij richten op mijn werk, zonder tijd te hoeven verdoen aan techniek. Lieve groet, Carina
Karin Van Rijn
Karin Van Rijn
2023-11-16
Ik heb Wendy ingeschakeld omdat ik een goedlopende website wilde hebben, ik heb haar ontmoet tijdens een sessie. Wendy komt professioneel over en biedt precies waar ik naar op zoek ben. We hebben samen in 1 dag mijn nieuwe website gemaakt zodat ik er op een gemakkelijke manier zelf mee verder kan. Ik heb nu een mooie overzichtelijke website en heel veel tips gekregen. Ook is de cursus die je erbij krijgt fijn als naslagwerk en om je nog beter op weg te helpen. Ik beveel Wendy van hart aan, ze is niet alleen kundig met het bouwen van websites maar heeft ook veel goede is ideeën over andere zaken die erbij komen kijken. Zelfs met teksten maken en verzinnen is ze heel goed. Ik ben superblij met mijn mooie website :)
Marieke de Wijs
Marieke de Wijs
2023-11-12
Een heerlijke waarbij werken aan mijn website & netwerken hand in hand gingen. Er werd heerlijk voor de innerlijke mens gezorgd. En als klap op de vuurpijl werd er een mooie professionele foto gemaakt!!! Het was een waar feestje!!!
Jolanda van Amsterdam
Jolanda van Amsterdam
2023-10-30
Heldere informatie, je werkt het programma prettig door om tot een goede Divi website te komen.

Veel gestelde vragen

Ik heb al een domeinnaam, kan ik deze blijven gebruiken?

Ja je kunt jouw domeinnaam blijven gebruiken, of je registreert een nieuwe. Bij mij kun je ook een domeinnaam registreren en een webhostingpakket erbij kopen. Tijdens ons eerste gesprek zal ik je er alles over vertellen.

Blijft mijn oude website online, als de nieuwe gemaakt wordt?

Als je de oude website tijdens de bouw online willen laten staan, dan kan ik jouw nieuwe website in een subdomein maken. Een subdomein is een extra map in jouw website; dan krijg je www.domeinnaam.nl/nieuw bijvoorbeeld.

Wat makkelijker is om een tijdelijke pagina over jouw website heen te zetten met de informatie en contactgegevens van jouw website. Als de nieuwe website klaar is, dan is de nieuwe website met 1 druk op de knop online.

Kan ik de nieuwe website zelf onderhouden?

Ja de website wordt in Divi gemaakt, dat is een systeem waarmee als een blokkendoos de website opgebouwd wordt. Deze blokken zijn makkelijk te onderhouden. Je krijgt 1 uur uitleg over hoe dit systeem werkt en hoe je zelf aanpassingen kunt maken op jouw website.

Schrijf ik zelf de teksten of doe jij dat ook?

Je levert zelf de teksten aan, zelf weet je het beste hoe je jouw klanten kunt aanspreken en waaruit je werk bestaat. Ik help je wel om je tekst te optimaliseren voor de vindbaarheid in zoekmachines (SEO).

Laten we samenwerken

De kans is groot dat als je nu geen actie neemt, je over een jaar nog geen website hebt voor jouw bedrijf waarmee je klanten kunt aantrekken en geld kunt verdienen. Kom dus nu in actie, blijf niet in je eentje worstelen. Geef jezelfde website die je verdient en werk eraan samen met mij

Meteen na ons gesprek kun je aan de slag met het verzamelen van informatie en input waarmee ik jouw website kan maken.

Ben je er klaar voor om:

 Een aantrekkelijke website te maken?

 Een website te maken die authentiek is en bij je bedrijf past?

 Een website te maken waarmee je klanten kunt aantrekken en omzet genereert?

 

Wil jij het programma WEBSITE DOOR WENDY LATEN MAKEN doen?

Boek hieronder je afspraak

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

4_5_stars

Wendy denkt met je mee, speelt in op je wensen en gaat vakkundig te werk

Na zelf veel geklungel om een eigen website te bouwen is professionele hulp precies wat ik nodig had. Wendy denkt met je mee, speelt in op je wensen en gaat vakkundig te werk om een mooi eindresultaat te bouwen. Het contact is snel en duidelijk, Wendy staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en boekt snel resultaat met de gegeven input. Vanuit mijn omgeving heb ik veel pluimen mogen ontvangen voor de mooi ingerichte website, deze credits zijn voor Wendy en deel ik graag met anderen! Ik ben tevreden!

Loïs van der Linden

Personal Trainer, Train je fit

Twijfel je of dit programma wel iets voor je is?
Boek dan hieronder je gratis gesprek

Boek hieronder je afspraak

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring