WEBSITE IN 1 DAG

Met mij live naast je zijde leer ik jou om jouw website in 1 dag

te maken zodat je snel online bent zonder veel gedoe

Wil je zelf jouw website maken, zonder uren op youtube filmpjes te kijken, irritaties en/of stress?

Laat mij je dan helpen om jouw professionele winstgevende website in 1 dag online te zetten

De datum voor de live workshopdag spreken we samen af

Locatie: Utrecht

Wat krijg je ook nog?

Software

Levenslange licentie van het Divi thema met builder. Een klantvriendelijk bouwsysteem in WordPress ter waarde van 250 euro

Installatie

Ik registreer jouw domeinnaam en installeer alvast WordPress, het thema/builder Divi en de plugins (kleine software pakketjes), zodat we alle tijd kunnen besteden aan het opbouwen van jouw website.

Online training en Facebookgroep

Één jaar lang toegang tot de online training ‘Website leren maken met Wendy’

De speciale Facebookgroep ‘Website leren maken met Wendy’ waar je samen met andere webbouwers in een groep zit.

Op deze manier kun je na onze samenwerkdag nog verder met je website, zodat je het ook echt als marketing tool kunt gaan gebruiken.

Lunch

Tijdens de ‘Website in 1 dag’ krijg je krijg je een heerlijke lunch waarbij rekening gehouden wordt met allergieën en intoleranties.

 

Workshop website in 1 dag -WensWebdesign

Voorbereiding:

Als jij thuis al zoveel mogelijk alles voorbereid hebt, dan heb je kun je het meeste uit deze workshopdag halen.

In de online training ‘Website leren maken met Wendy’ staat in de eerste module wat je allemaal kunt gaan voorbereiden zodat je in 1 dag je winstgevende website kunt gaan bouwen.

Daar zitten o.a. tips bij voor het maken van foto’s, de leidraad voor iedere pagina voor het schrijven van je teksten en je logo en huisstijl kleuren.

Via de speciale facebookgroep krijg je daar hulp van andere webbouwers en van mij bij.

Met de workshopdag

” Website in 1 dag”

 Heb jij jouw winstgevende website in 1 dag online staan

Ideaal voor je als je:

N

zelf controle wilt houden over jouw website

N

er geen uren aan kwijt wil zijn, stress of frustratie

N

het fijn vindt als iemand je bij de hand neemt en je overal mee helpt

N

een professionele winstgevende website wilt

Review Workshop Website in 1 dag - Karin van Rijn - WensWebdesign

Waarom zou je bij mij deze workshop doen?

Ik heb al 15 jaar websites gemaakt voor diverse klanten. In die jaren heb ik zoveel kennis en ervaringen opgebouwd, die ik graag met jou wil delen zodat het jou enorm veel tijd zal besparen.

In de ‘Website leren maken met Wendy’ training heb ik zoveel mogelijk al mijn kennis en ervaringen gestopt, zodat jij in kleine stappen alle benodigde voorbereidingen kunt maken voor jouw website, zodat we samen je website in 1 dag online kunnen gaan zetten. Ik wijs je de weg om je eigen website te gaan bouwen, waar je ook trots op kunt zijn.

Je maakt je bedrijf visueel met je eigen website, zodat je ook via Google te vinden bent. Hoe gaaf is het als je je eigen website kunt presenteren aan jouw (potentiële) klanten?

Het fijne is ook dat je het niet alleen hoeft te doen, je maakt gebruik van mijn kennis en ervaringen, ik weet wat wel of niet goed werkt. Daarnaast kom je ook andere ondernemers tegen in de besloten facebookgroep, waarin wij elkaar stimuleren om die website verder af te maken dat je het ook steeds meer als tool kunt gaan gebruiken voor jouw marketing.

Wat houdt ‘Website in 1 dag’ in?

Als ondernemer denk je in eerste instantie dat kan ik zelf wel, maar in de praktijk blijkt dat het zelf bouwen van een website meer tijd kost dan je zou willen. Je worstelt in je eentje met de vraag, hoe je een goede website kunt bouwen en wat daar allemaal op moet komen te staan. Je schuift de website opzij, want het liefst wil je met je werk waar je wel goed in bent bezig zijn. Het blijft aan je knagen dat je geen goede professionele website hebt, waar je trots mee naar buiten kunt treden.

Met al mijn kennis en ervaringen, die ik sinds 2009 heb opgebouwd en mijn invoelend vermogen kan ik jou begeleiden in het bouwen van een website die aan al je wensen en eisen voldoet met ‘Website in 1 dag’.

Ik leer je hoe je een website kunt maken, die bij jouw bedrijf past. Hoe je zelf je passie om kunt zetten in een website, die ook klanten aantrekt. Een website die voor je gaat werken, zodat je agenda vol komt te staan met afspraken en waarmee je omzet kunt behalen.

De workshopdag ‘Website in 1 dag’ is zodanig samengesteld dat alle onderdelen voor het maken van je website aanbod komt. Stap voor stap werk je naar een zelfgebouwde website toe, die helemaal bij jou en je bedrijf past.

In combinatie met online training ‘Website leren maken met Wendy’ die je er bij krijgt, waarin ik in mijn video’s mijn scherm deel, zodat je ook echt met mij mee kunt doen, de speciale Facebookgroep waarin je al je vragen kunt stellen zodat je nooit met een vraag blijft zitten, leer ik je in een mum van tijd een goed conventerende website te maken die ook nog gevonden wordt door Google.

Je krijgt de online training
“Website leren maken met Wendy”
erbij maar wat houdt dat in?

Met deze modules kun je jouw content maken en je website thuis verder uitbreiden

    Wat je allemaal nodig hebt

     Opbouw van de pagina’s

     Footer (onderste balk) instellen

     SEO basis 

     Gratis weggever integreren op je website

     Begin van je mailfunnel (email-reeks)

     Google Analytics

     En nog veel meer………….

Besloten Facebookgroep

Je krijgt 1 jaar toegang tot een speciale besloten ‘Website leren maken met Wendy’ Facebookgroep waar je 24/7 vragen kunt stellen en in contact komt met medecursisten en gelijkgestemde ondernemers.

In de facebookgroep kun je ook jouw vorderingen met je website delen, zodat je van elkaar kunt leren, inspireren en stimuleren.

Natuurlijk kun je het ook alleen doen…

Ja je kunt het ook allemaal alleen doen, alles is per slot van rekening op internet te vinden, je kunt youtube filmpjes bekijken, boeken lezen, webinars volgen, challenges doen etc.

Maar dat kost je ontzettend veel tijd en de kans is groot dat je eindigt met een website waar je niet blij mee bent.

Ik kom regelmatig ondernemers tegen die echt maanden of jaren (ja dat gebeurt ook) bezig zijn om een website neer te zetten. Iedere keer komen ze weer iets technisch tegen waar ze niet uitkomen. Ze blijven speuren over het internet, of laten de website een poosje links liggen. En als ze de website online krijgen, dan zijn ze blij dat er wat staat, maar de website doet niet wat zij graag zouden willen. En in vele gevallen durven zij hun potentiële klanten niet naar de website door te sturen. Het trekt geen klanten aan en er wordt geen omzet behaald. Zo zonde terwijl er al zoveel uren, dagen en maanden in heeft gezeten.

Ben je bewust dat al die tijd die je erin steekt, je niet aan jouw klanten kunt besteden en dus geen geld verdient?

Als je jezelf aanmeldt voor mijn online training, dan leer ik jou om wel die gewenste website zelf te maken. Een website waar je trots mee naar buiten treedt, waarmee je de leukste klanten aantrekt en alles zelf onder controle hebt. Je hoeft niet meer alles zelf uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan. Alles wat je nodig hebt om een goed functionerende website te maken staat bij elkaar in de online training.

Stap voor stap neem ik je mee in het hele proces om tot een website te komen die technisch goed in elkaar zit en marketing gericht is. Je potentiële klanten zijn dan niet na 3 seconden weg, ze blijven hangen op je website en worden enthousiast over jouw aanbod. Dit wil jij toch ook?

De investering voor
‘Website in 1 dag’
bedraagt:

1444 euro exclusief btw

Inclusief

Lunch,

1 jaar online training ‘Website leren maken met Wendy,

installatie van WordPress, thema en plugins,

levenslang Divi thema/builder en

1 jaar toegang tot de speciale facebookgroep

Wanneer jij je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle lessen van de online training ‘Website leren maken met Wendy. Je kunt gelijk aan de slag met het voorbereiden van jouw website.
Je bespaart de kosten voor het aanpassen van je website, want met deze online training kun je dat zelf.

Stel dat je nu niet in actie komt, dan heb je over een jaar nog geen website voor jouw bedrijf waarmee je klanten kunt aantrekken en geld verdiend.

Zorg dat je geen spijt krijgt.
Kom nu in actie, blijf niet in je eentje worstelen. Jouw bedrijf/passie verdient een professionele website.

Wil jij in 1 dag je website klaar hebben?

Meld je dan hieronder aan

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Zomaar wat voorbeelden van websites
die door ondernemers zelf gemaakt zijn

website wvshealthsupport-nl-workshop in 1 dag - WensWebdesign
website karinvanrijn-nl-workshop in 1 dag - WensWebdesign
website-jezien-erkelens-website-leren-maken-met-Wendy

Wat is het resultaat?

Waarom zou je deze Workshop gaan doen?

 

     Stap voor stap leer je jouw website te maken

Je gaat sneller door het proces heen, zonder dat je van alles op hoeft te gaan zoeken in google, in boeken, op youtube…. tijd die je beter kunt besteden aan je klanten. Je website komt binnen 1 dag online te staan, zodat je ook sneller vindbaar bent en meer omzet behaalt.

     Een professionele website die klanten aantrekt

Je weet hoe je een professionele website maakt die klanten aantrekt. Je potentiële klanten hebben een gevoel van herkenning, voelen zich begrepen en worden enthousiast over jouw diensten. Je straalt vertrouwen uit met je website, zodat de bezoeker voelt dat jij de aangewezen persoon bent die de bezoeker kan helpen met zijn of haar problemen en behoeften.

     Een klantgericht aanbod

Je ontdekt wie jouw ideale klant is en hoe je jouw aanbod daar op kunt afstemmen. Zo wordt je website erg aantrekkelijk voor jouw potentiële klanten en gaan sneller bij je kopen.

     Een website die verder uit te breiden is

Je maakt niet alleen een goed functionerende website die een hele tijd mee kan, maar die ook nog uit te breiden is met bijvoorbeeld een webshop en/of een leeromgeving. Je website kan met je bedrijf meegroeien.

     Je hebt alle controle over je website

Je weet zelf hoe je website in elkaar zit en hoe je alles kunt aanpassen. Je bent niet afhankelijk van een webdesigner, je kunt alles zelf. Jouw acties zoals een webinar, challenge, korting etc. staan op jouw website wanneer jij dat wilt.

     Je zou zelf nog een website kunnen maken

Nadat je de workshop en de online training doorlopen hebt, weet je hoe je een website kunt maken, je zou er zo weer één kunnen maken. Doordat je al veel kennis opgedaan hebt, gaat het maken van een tweede website veel sneller.

     Je weet hoe je een website maakt die gevonden wordt in Google

Je weet wat je moet doen om teksten te schrijven waarmee jouw website gevonden wordt in Google, zodat je nog meer leuke klanten bereikt.

Vragen die je misschien nog hebt

Ik heb geen domeinnaam en webhosting

Dit is niet erg je kunt bij mij een webhostingpakket en een domeinnaam registreren of als je het bij een andere partij wilt dan help ik je daar ook bij.

Ik heb geen domeinnaam en webhosting

Dit is niet erg je kunt bij mij een webhostingpakket en een domeinnaam registreren of als je het bij een andere partij wilt dan help ik je daar ook bij.

Ik kan toch ook alles op internet vinden?

Dat klopt alles is wel op internet te vinden, maar er zijn ook heel veel mogelijkheden en keuzes. Wat werkt wel goed en wat niet. Met de kennis die ik sinds 2009 heb opgebouwd heb ik de online training gemaakt en met mij een hele dag aan je zijde, bespaart jou dat ontzettend veel tijd en zal het maken van je website veel sneller gaan. 

Plus dat je een super handig systeem er gratis bij krijgt.

Moet ik iets voorbereiden?

Ja je bereid vooraf alle content voor, dus de teksten, foto’s, kleuren en logo. Daarnaast zoek je een aantal voorbeelden van websites waarvan je de uitstraling, delen of functionaliteiten passend vindt bij jouw bedrijf of praktijk. De lessen hierover staan in de online training. Hoe meer je jezelf hebt voorbereid hoe meer je uit de ‘Website in 1 dag’ kunt halen.

Is deze training ook geschikt om mijn website te verbeteren?

Met deze ‘Website in 1 dag’ maak je een website van begin af aan, van scratch. Je zou opnieuw kunnen beginnen en de teksten, foto’s en opzet over kunnen nemen.

Ik zie op tegen de techniek ik ben een echte digibeet

Voor het systeem waar je mee gaat werken heb je geen technische kennis nodig. Je kunt zelfs op de website werken, je ziet gelijk wat je doet en wat het resultaat is. Je zult zien dat jij dat ook kunt. Daarnaast krijg je ook alle videolessen waarin ik alles stapje voor stapje uitleg.

Hoe lang heb ik toegang tot de online training?

In totaal heb je een jaar lang toegang tot alle lessen, zodat je alle video’s nog rustig kunt bekijken.

Komt het maken van een webshop ook aanbod?

Nee het maken van een webshop zit niet in deze training, daarvoor heb ik een aparte training gemaakt ‘Webshop leren maken met Wendy’ 

Hoeveel deelnemers zijn er op zo'n dag?

Ik werk graag in kleine groepjes van 1 tot 4 deelnemers, zodat iedereen de volle aandacht kan krijgen.

Claudi Kessels
Claudi Kessels
2024-05-31
Ontzettend blij dat Wendy van Wenswebdesign mijn website heeft gebouwd! Wendy werkt snel, nauwkeurig en blijft me verder helpen al is haar 'opdracht' al lang afgerond! Ik raad wenswebdesign zeker aan!
Nancy Naber
Nancy Naber
2024-05-13
Dankzij Wendy heb ik een eigen website! Ik ben zelf heel lang bezig geweest met bedenken wat ik nu wilde. Ik was steeds te druk om het echt aandacht te geven en heb uiteindelijk Wendy gevraagd om te helpen. Wendy gaf mij richting en sturing en stelde vragen waar ik over na moest denken. Ze kwam zelf ook met ideeën en gaf me de ruimte om het in mijn eigen tempo te doen. Zo heeft ze voor mij van alles gemaakt voor logo / beeldmerk. Uiteindelijk hebben we dit minder gebruikt dan dat we eerst bedacht hadden, maar de mooie boom die ze gemaakt heeft is uiteindelijk goed geaard onderaan de website. De samenwerking met Wendy is erg fijn. Ook als ik problemen heb met mijn website of email instellingen is ze altijd bereikbaar om te helpen. Snel, flexibel, betrouwbaar. Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen en/of een hostingpakket te nemen.
marleen licht
marleen licht
2024-05-02
Mijn kernwoorden zijn: “Respect/Geduld/Horen/Luisteren met liefde & geduld” En wauw dat heb ik mogen ervaren bij en met Wendy. Mijn website ( marleenlicht.nl) echt binnen 1 dag in orde gemaakt en online, wat een geduld heeft ze en ik ben tevreden en dankbaar. Ik heb veel geleerd van Wendy. wenswebdisign.nl Thankyou Wendy Namastè Marleen
Greet Fierens
Greet Fierens
2024-04-20
De reden waarvoor ik gekozen heb samen te werken met Wendy De melding van Karin ven Rijn: Ze reist momenteel met haar camper doorheen Europa en wilde graag haar bedrijf ook verder zetten tijdens haar reis. Ze schreef dat ze een website samen met Wendy maakte op een mum van tijd. Wendy ziet veel mogelijkheden hoe een site te maken naar ieders wens. En ik wilde ook zo mijn ding maar kon dit moeilijk verwoorden. Vanaf we elkaar begrepen wat ik wilde, en tijdens dit proces was de ondersteuning van Wendy top. Zij bleef maar vragen stellen en zoeken naar de oplossing. Daardoor is het resultaat ook voor mij wauw. Ik raad Wendy Versluis- van Silfhout van harte aan omdat ze blijft zoeken naar het beste resultaat. Een site maakt waar jezelf verder aan kunt bouwen en zij je steeds wilt helpen met haar professionele hulp.
Marjolein van Laar
Marjolein van Laar
2024-03-25
Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Wendy. Ik kende Wendy al omdat ik haar een keer had ontmoet op een ondernemerskoffie en toen een fijn gesprek met haar had. Zij woont bij mij in de buurt en dat vond ik ook prettig omdat we daardoor makkelijk even face-to-face konden afspreken tijdens het bouwen van de website. Ik ben zelf heel precies en nauwkeurig en Wendy heeft mij tot de laatste detail geholpen om de website goed neer te zetten. We hadden ook wat strubbelingen met de hostingpartij maar ook daar draaide ze haar hand niet voor om. Wendy is heel servicegericht en niks is teveel gevraagd. Dat heb ik als heel erg prettig ervaren. Ik ben erg tevreden over het resultaat en weet zeker dat ik als ik nog eens een keer ergens tegen aan loop dat ik daarvoor bij haar terecht kan. Wendy is een fijn mens om mee samen te werken.
Willy van Putten- van Spengen
Willy van Putten- van Spengen
2024-02-18
Ik heb mijn website www.wvshealthsupport.nl samen met Wendy gemaakt. Wendy snapt goed hoe Wordpress werkt en wat vooral nu belangrijk is. Samen weet je meer dan één en kun je elkaar goed aanvullen. Ik kan Wendy ook altijd iets vragen, dat is ook fijn. Zij is zeer vriendelijk en geduldig. Ik ben zeer tevreden over het maken van mijn website in één dag!
Anneloes Mulder
Anneloes Mulder
2024-01-10
Ik heb de online training voor het bouwen van je eigen website gevolgd. Ik wilde dat heel graag zelf doen, omdat het dan echt helemaal jouw website is en je vanaf het begin tot het einde bij betrokken bent. Daarnaast heb ik sowieso een beetje moeite met de controle uit handen geven...;-) Mijn eerste website heb ik ooit (6 jaar terug) helemaal zelf in elkaar geknutseld, maar dat was niet zo'n succes. Daarom kwam dit voor mij precies op het goede moment. Ik heb bewust voor Wendy gekozen omdat ze in haar Facebook groep al heeft laten zien zeer kundig en betrokken te zijn. Dat bleek ook met de training. Die zit zeer logisch en overzichtelijk in elkaar. Duidelijke stap voor stap video's en goede ondersteuning. Altijd bereikbaar en bereid om je te helpen als je ergens tegenaan loopt. Het is een organisch proces waarbij je helemaal niet technisch hoeft te zijn. Het heeft geresulteerd in een website die helemaal mij is... Ik ben er dan ook super trots op! We waren met 5 vrouwelijke ondernemers die allemaal een totaal verschillende website gemaakt hebben. Dus ondanks dat we allemaal dezelfde basis gebruiken, is het eindresultaat totaal verschillend. Conclusie is dat dit een training is die ik iedereen van harte kan aanbevelen die graag zelf aan de slag gaat om een eigen website te maken. Besluit je het te doen: Heel veel plezier en succes met je website. Liefs, Anneloes
Carina Lucassen
Carina Lucassen
2023-12-08
Lieve Wendy Wat een geweldig leuke en fijne samenwerking hadden wij! Je wist heel goed mijn wensen en gevoel te vertalen naar een website. Ik ben er enorm trots op! Duidelijk is dat je over een brede kennis beschikt, weet wat er mogelijk is en precies dat afstemt wat ik nodig had. Geen plug-in te veel. Je denkt mee en ik kon merken dat het echt iets is wat jij ook geweldig vindt om te doen. De site is goed vindbaar, snel en overzichtelijk. Zonder gedoe werd mijn site opgeleverd. Hij is voor mij behapbaar en overzichtelijk. Dus ik ben een blije klant! Zo kan ik mij richten op mijn werk, zonder tijd te hoeven verdoen aan techniek. Lieve groet, Carina
Karin Van Rijn
Karin Van Rijn
2023-11-16
Ik heb Wendy ingeschakeld omdat ik een goedlopende website wilde hebben, ik heb haar ontmoet tijdens een sessie. Wendy komt professioneel over en biedt precies waar ik naar op zoek ben. We hebben samen in 1 dag mijn nieuwe website gemaakt zodat ik er op een gemakkelijke manier zelf mee verder kan. Ik heb nu een mooie overzichtelijke website en heel veel tips gekregen. Ook is de cursus die je erbij krijgt fijn als naslagwerk en om je nog beter op weg te helpen. Ik beveel Wendy van hart aan, ze is niet alleen kundig met het bouwen van websites maar heeft ook veel goede is ideeën over andere zaken die erbij komen kijken. Zelfs met teksten maken en verzinnen is ze heel goed. Ik ben superblij met mijn mooie website :)
Marieke de Wijs
Marieke de Wijs
2023-11-12
Een heerlijke waarbij werken aan mijn website & netwerken hand in hand gingen. Er werd heerlijk voor de innerlijke mens gezorgd. En als klap op de vuurpijl werd er een mooie professionele foto gemaakt!!! Het was een waar feestje!!!

Ben je er klaar voor om:

Een website te maken, waarmee bezoekers enthousiast worden over jouw aanbod?
Een website die authentiek is en bij jou en je bedrijf past
Een website waarmee je alles zelf onder controle hebt

Met de workshopdag heb je alle kennis paraat om zelf je website te maken; je hebt de hele dag mijn flinke dosis kennis en ervaring van 14 jaar bij de hand en thuis  kun je met de met de online training je website uitbreiden Je maakt gebruik van al mijn opgebouwde kennis en methode, om een aantrekkelijke website te maken die klanten aantrekt.

Wil jij  WEBSITE 1 DAG doen? .

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Twijfel je of deze workshop met online training wel iets voor je is?
Boek dan hieronder vrijblijvend jouw gratis gesprek

Of stuur mij een email naar contact@wenswebdesign.nl