WEBSITE IN 1 DAG

Met mij live naast je zijde leer ik jou om jouw website in 1 dag

te maken zodat je snel online bent zonder veel gedoe

Wil je zelf jouw website maken, zonder uren op youtube filmpjes te kijken, irritaties en/of stress?

Laat mij je dan helpen om jouw professionele winstgevende website in 1 dag online te zetten

De datum voor de live workshopdag spreken we samen af

Locatie: Utrecht

Wat krijg je ook nog?

Webhosting en domeinnaam:

Je krijgt van mij 1 jaar webhosting en 1 NL domeinnaam registratie cadeau t.w.v. 57 euro excl. btw per jaar.

Software

Levenslange licentie van het Divi thema met builder. Een klantvriendelijk bouwsysteem in WordPress ter waarde van 250 euro

Installatie

Ik registreer jouw domeinnaam en installeer alvast WordPress, het thema/builder Divi en de plugins (kleine software pakketjes), zodat we alle tijd kunnen besteden aan het opbouwen van jouw website.

Online training en Facebookgroep

Één jaar lang toegang tot de online training ‘Website leren maken met Wendy’

De speciale Facebookgroep ‘Website leren maken met Wendy’ waar je samen met andere webbouwers in een groep zit.

Op deze manier kun je na onze samenwerkdag nog verder met je website, zodat je het ook echt als marketing tool kunt gaan gebruiken.

Lunch

Tijdens de ‘Website in 1 dag’ krijg je krijg je een heerlijke lunch waarbij rekening gehouden wordt met allergieën en intoleranties.

 

Workshop website in 1 dag -WensWebdesign

Voorbereiding:

Als jij thuis al zoveel mogelijk alles voorbereid hebt, dan heb je kun je het meeste uit deze workshopdag halen.

In de online training ‘Website leren maken met Wendy’ staat in de eerste module wat je allemaal kunt gaan voorbereiden zodat je in 1 dag je winstgevende website kunt gaan bouwen.

Daar zitten o.a. tips bij voor het maken van foto’s, de leidraad voor iedere pagina voor het schrijven van je teksten en je logo en huisstijl kleuren.

Via de speciale facebookgroep krijg je daar hulp van andere webbouwers en van mij bij.

Met de workshopdag

” Website in 1 dag”

 Heb jij jouw winstgevende website in 1 dag online staan

Ideaal voor je als je:

N

zelf controle wilt houden over jouw website

N

er geen uren aan kwijt wil zijn, stress of frustratie

N

het fijn vindt als iemand je bij de hand neemt en je overal mee helpt

N

een professionele winstgevende website wilt

Review Workshop Website in 1 dag - Karin van Rijn - WensWebdesign

Waarom zou je bij mij deze workshop doen?

Ik heb al 14 jaar websites gemaakt voor diverse klanten. In die jaren heb ik zoveel kennis en ervaringen opgebouwd, die ik graag met jou wil delen zodat het jou enorm veel tijd zal besparen.

In de ‘Website leren maken met Wendy’ training heb ik zoveel mogelijk al mijn kennis en ervaringen gestopt, zodat jij in kleine stappen alle benodigde voorbereidingen kunt maken voor jouw website, zodat we samen je website in 1 dag online kunnen gaan zetten. Ik wijs je de weg om je eigen website te gaan bouwen, waar je ook trots op kunt zijn.

Je maakt je bedrijf visueel met je eigen website, zodat je ook via Google te vinden bent. Hoe gaaf is het als je je eigen website kunt presenteren aan jouw (potentiële) klanten?

Het fijne is ook dat je het niet alleen hoeft te doen, je maakt gebruik van mijn kennis en ervaringen, ik weet wat wel of niet goed werkt. Daarnaast kom je ook andere ondernemers tegen in de besloten facebookgroep, waarin wij elkaar stimuleren om die website verder af te maken dat je het ook steeds meer als tool kunt gaan gebruiken voor jouw marketing.

Wat houdt ‘Website in 1 dag’ in?

Als ondernemer denk je in eerste instantie dat kan ik zelf wel, maar in de praktijk blijkt dat het zelf bouwen van een website meer tijd kost dan je zou willen. Je worstelt in je eentje met de vraag, hoe je een goede website kunt bouwen en wat daar allemaal op moet komen te staan. Je schuift de website opzij, want het liefst wil je met je werk waar je wel goed in bent bezig zijn. Het blijft aan je knagen dat je geen goede professionele website hebt, waar je trots mee naar buiten kunt treden.

Met al mijn kennis en ervaringen, die ik sinds 2009 heb opgebouwd en mijn invoelend vermogen kan ik jou begeleiden in het bouwen van een website die aan al je wensen en eisen voldoet met ‘Website in 1 dag’.

Ik leer je hoe je een website kunt maken, die bij jouw bedrijf past. Hoe je zelf je passie om kunt zetten in een website, die ook klanten aantrekt. Een website die voor je gaat werken, zodat je agenda vol komt te staan met afspraken en waarmee je omzet kunt behalen.

De workshopdag ‘Website in 1 dag’ is zodanig samengesteld dat alle onderdelen voor het maken van je website aanbod komt. Stap voor stap werk je naar een zelfgebouwde website toe, die helemaal bij jou en je bedrijf past.

In combinatie met online training ‘Website leren maken met Wendy’ die je er bij krijgt, waarin ik in mijn video’s mijn scherm deel, zodat je ook echt met mij mee kunt doen, de speciale Facebookgroep waarin je al je vragen kunt stellen zodat je nooit met een vraag blijft zitten, leer ik je in een mum van tijd een goed conventerende website te maken die ook nog gevonden wordt door Google.

Je krijgt de online training
“Website leren maken met Wendy”
erbij maar wat houdt dat in?

Met deze modules kun je jouw content maken en je website thuis verder uitbreiden

    Wat je allemaal nodig hebt

     Opbouw van de pagina’s

     Footer (onderste balk) instellen

     SEO basis 

     Gratis weggever integreren op je website

     Begin van je mailfunnel (email-reeks)

     Google Analytics

     En nog veel meer………….

Besloten Facebookgroep

Je krijgt 1 jaar toegang tot een speciale besloten ‘Website leren maken met Wendy’ Facebookgroep waar je 24/7 vragen kunt stellen en in contact komt met medecursisten en gelijkgestemde ondernemers.

In de facebookgroep kun je ook jouw vorderingen met je website delen, zodat je van elkaar kunt leren, inspireren en stimuleren.

Natuurlijk kun je het ook alleen doen…

Ja je kunt het ook allemaal alleen doen, alles is per slot van rekening op internet te vinden, je kunt youtube filmpjes bekijken, boeken lezen, webinars volgen, challenges doen etc.

Maar dat kost je ontzettend veel tijd en de kans is groot dat je eindigt met een website waar je niet blij mee bent.

Ik kom regelmatig ondernemers tegen die echt maanden of jaren (ja dat gebeurt ook) bezig zijn om een website neer te zetten. Iedere keer komen ze weer iets technisch tegen waar ze niet uitkomen. Ze blijven speuren over het internet, of laten de website een poosje links liggen. En als ze de website online krijgen, dan zijn ze blij dat er wat staat, maar de website doet niet wat zij graag zouden willen. En in vele gevallen durven zij hun potentiële klanten niet naar de website door te sturen. Het trekt geen klanten aan en er wordt geen omzet behaald. Zo zonde terwijl er al zoveel uren, dagen en maanden in heeft gezeten.

Ben je bewust dat al die tijd die je erin steekt, je niet aan jouw klanten kunt besteden en dus geen geld verdient?

Als je jezelf aanmeldt voor mijn online training, dan leer ik jou om wel die gewenste website zelf te maken. Een website waar je trots mee naar buiten treedt, waarmee je de leukste klanten aantrekt en alles zelf onder controle hebt. Je hoeft niet meer alles zelf uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan. Alles wat je nodig hebt om een goed functionerende website te maken staat bij elkaar in de online training.

Stap voor stap neem ik je mee in het hele proces om tot een website te komen die technisch goed in elkaar zit en marketing gericht is. Je potentiële klanten zijn dan niet na 3 seconden weg, ze blijven hangen op je website en worden enthousiast over jouw aanbod. Dit wil jij toch ook?

De investering voor
‘Website in 1 dag’
bedraagt:

1444 euro exclusief btw

Inclusief

Lunch,

1 jaar webhosting,

1 jaar 1 .nl domeinnaamregistratie,

1 jaar online training ‘Website leren maken met Wendy,

installatie van WordPress, thema en plugins,

levenslang Divi thema/builder en

1 jaar toegang tot de speciale facebookgroep

Wanneer jij je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle lessen van de online training ‘Website leren maken met Wendy. Je kunt gelijk aan de slag met het voorbereiden van jouw website.
Je bespaart de kosten voor het aanpassen van je website, want met deze online training kun je dat zelf.

Stel dat je nu niet in actie komt, dan heb je over een jaar nog geen website voor jouw bedrijf waarmee je klanten kunt aantrekken en geld verdiend.

Zorg dat je geen spijt krijgt.
Kom nu in actie, blijf niet in je eentje worstelen. Jouw bedrijf/passie verdient een professionele website.

Wil jij in 1 dag je website klaar hebben?

Meld je dan hieronder aan

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Zomaar wat voorbeelden van websites
die door ondernemers zelf gemaakt zijn

website wvshealthsupport-nl-workshop in 1 dag - WensWebdesign
website karinvanrijn-nl-workshop in 1 dag - WensWebdesign
website-jezien-erkelens-website-leren-maken-met-Wendy

Wat is het resultaat?

Waarom zou je deze Workshop gaan doen?

 

     Stap voor stap leer je jouw website te maken

Je gaat sneller door het proces heen, zonder dat je van alles op hoeft te gaan zoeken in google, in boeken, op youtube…. tijd die je beter kunt besteden aan je klanten. Je website komt binnen 1 dag online te staan, zodat je ook sneller vindbaar bent en meer omzet behaalt.

     Een professionele website die klanten aantrekt

Je weet hoe je een professionele website maakt die klanten aantrekt. Je potentiële klanten hebben een gevoel van herkenning, voelen zich begrepen en worden enthousiast over jouw diensten. Je straalt vertrouwen uit met je website, zodat de bezoeker voelt dat jij de aangewezen persoon bent die de bezoeker kan helpen met zijn of haar problemen en behoeften.

     Een klantgericht aanbod

Je ontdekt wie jouw ideale klant is en hoe je jouw aanbod daar op kunt afstemmen. Zo wordt je website erg aantrekkelijk voor jouw potentiële klanten en gaan sneller bij je kopen.

     Een website die verder uit te breiden is

Je maakt niet alleen een goed functionerende website die een hele tijd mee kan, maar die ook nog uit te breiden is met bijvoorbeeld een webshop en/of een leeromgeving. Je website kan met je bedrijf meegroeien.

     Je hebt alle controle over je website

Je weet zelf hoe je website in elkaar zit en hoe je alles kunt aanpassen. Je bent niet afhankelijk van een webdesigner, je kunt alles zelf. Jouw acties zoals een webinar, challenge, korting etc. staan op jouw website wanneer jij dat wilt.

     Je zou zelf nog een website kunnen maken

Nadat je de workshop en de online training doorlopen hebt, weet je hoe je een website kunt maken, je zou er zo weer één kunnen maken. Doordat je al veel kennis opgedaan hebt, gaat het maken van een tweede website veel sneller.

     Je weet hoe je een website maakt die gevonden wordt in Google

Je weet wat je moet doen om teksten te schrijven waarmee jouw website gevonden wordt in Google, zodat je nog meer leuke klanten bereikt.

Vragen die je misschien nog hebt

Ik heb geen domeinnaam en webhosting

Dit is niet erg je krijgt van mij 1 jaar gratis webhosting met 1 .nl domeinnaamregistratie.

Ik heb geen domeinnaam en webhosting

Dit is niet erg je krijgt van mij 1 jaar gratis webhosting met 1 .nl domeinnaamregistratie.

Ik kan toch ook alles op internet vinden?

Dat klopt alles is wel op internet te vinden, maar er zijn ook heel veel mogelijkheden en keuzes. Wat werkt wel goed en wat niet. Met de kennis die ik sinds 2009 heb opgebouwd heb ik de online training gemaakt en met mij een hele dag aan je zijde, bespaart jou dat ontzettend veel tijd en zal het maken van je website veel sneller gaan. 

Plus dat je een super handig systeem er gratis bij krijgt.

Moet ik iets voorbereiden?

Ja je bereid vooraf alle content voor, dus de teksten, foto’s, kleuren en logo. Daarnaast zoek je een aantal voorbeelden van websites waarvan je de uitstraling, delen of functionaliteiten passend vindt bij jouw bedrijf of praktijk. De lessen hierover staan in de online training. Hoe meer je jezelf hebt voorbereid hoe meer je uit de ‘Website in 1 dag’ kunt halen.

Is deze training ook geschikt om mijn website te verbeteren?

Met deze ‘Website in 1 dag’ maak je een website van begin af aan, van scratch. Je zou opnieuw kunnen beginnen en de teksten, foto’s en opzet over kunnen nemen.

Ik zie op tegen de techniek ik ben een echte digibeet

Voor het systeem waar je mee gaat werken heb je geen technische kennis nodig. Je kunt zelfs op de website werken, je ziet gelijk wat je doet en wat het resultaat is. Je zult zien dat jij dat ook kunt. Daarnaast krijg je ook alle videolessen waarin ik alles stapje voor stapje uitleg.

Hoe lang heb ik toegang tot de online training?

In totaal heb je een jaar lang toegang tot alle lessen, zodat je alle video’s nog rustig kunt bekijken.

Komt het maken van een webshop ook aanbod?

Nee het maken van een webshop zit niet in deze training, daarvoor heb ik een aparte training gemaakt ‘Webshop leren maken met Wendy’ 

Hoeveel deelnemers zijn er op zo'n dag?

Ik werk graag in kleine groepjes van 1 tot 4 deelnemers, zodat iedereen de volle aandacht kan krijgen.

review Monique van Roekel
review saskia de vet

Ben je er klaar voor om:

Een website te maken, waarmee bezoekers enthousiast worden over jouw aanbod?
Een website die authentiek is en bij jou en je bedrijf past
Een website waarmee je alles zelf onder controle hebt

Met de workshopdag heb je alle kennis paraat om zelf je website te maken; je hebt de hele dag mijn flinke dosis kennis en ervaring van 14 jaar bij de hand en thuis  kun je met de met de online training je website uitbreiden Je maakt gebruik van al mijn opgebouwde kennis en methode, om een aantrekkelijke website te maken die klanten aantrekt.

Wil jij  WEBSITE 1 DAG doen? .

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Twijfel je of deze workshop met online training wel iets voor je is?
Boek dan hieronder vrijblijvend jouw gratis gesprek

Of stuur mij een email naar contact@wenswebdesign.nl