Wil je meer tijd besteden aan het werk waar je hart naar uit gaat, maar je wilt wel een website waarmee je klanten trekt en omzet kan behalen?

Met mijn programma

Website door Wendy laten maken

Kun je dit bereiken

Je bent een bedrijf begonnen
om met je passie bezig te zijn maar:

    Jouw website blijft op je wensenlijst staan

    Je wil geld verdienen met jouw website, maar je weet niet hoe

   Je ziet er als een berg tegenop, om zelf jouw website te maken

    Je wil al je tijd met het werk dat je het liefste doet bezig zijn

   Je wil meer klanten, maar je weet niet hoe je die kunt aantrekken

Hoe zou het voor je zijn als:

    Je een website hebt, waar geen zorgen om hebt

    Je het maken van jouw website helemaal aan mij over kunt laten

    Je iemand hebt aan wie je al het onderhoud aan jouw website kunt                                      toevertrouwen

    Je een website hebt die bezoekers trekt en ook klant van je worden

   Je iemand hebt die met je meedenkt, over het aantrekken van klanten en
meer omzet behalen.

Wat houdt Website door Wendy laten maken in?

Met al mijn kennis en ervaringen, die ik sinds 2009 heb opgebouwd en mijn invoelend vermogen kan ik voor jou een website maken, die aan al je wensen voldoet. Een website die voor je gaat werken, zodat je agenda vol komt te staan met afspraken en waarmee je omzet kunt behalen.

Je vertelt mij je verhaal achter je passie, je ambities, je ideale klant, je missie, alles omtrent je onderneming. Ik ga me in jou inleven, welke website zou ik willen als ik in jouw schoenen zou staan. Wat voor een website, zou jouw bedrijf onderscheidend maken.

Als ondernemer wil je in eerste instantie alles zelf doen, maar in de praktijk blijkt dat het zelf bouwen van een website meer tijd kost dan je zou willen. Je schuift de website opzij, want het liefst wil je met je werk waar je het meest van houdt bezig zijn. Het blijft aan je knagen dat je geen goede professionele website hebt, waar je trots mee naar buiten kunt treden.
Maak gebruik van mijn kennis en ervaringen, je komt dan in een stroomversnelling en jouw website zal in een mum van tijd online staan.

Het Website door Wendy laten bouwen programma, is zodanig samengesteld dat je zelf betrokken blijft in het proces van het maken van jouw website. Stap voor stap werken we samen naar een website toe die helemaal naar wens is en waar je trots op kunt zijn.

Waarom zou je door mij jouw website laten bouwen?

Als kind was ik altijd al druk met mijn handen, om dingen te creëren en ontwikkelde al snel om creatief naar oplossingen te zoeken. Ook was ik altijd bezig met radio’s, cassetterecorders en pick-ups om liedjes op te nemen.

Na mijn werk bij diverse werkgevers, ontdekte ik wat er allemaal mogelijk was met webdesign. Mijn handen begonnen te jeuken en in mezelf voelde ik een vreugde sprongetje. Ik had het werk gevonden, dat echt bij mij past. Met dit inzicht ben ik een opleiding gaan volgen op het gebied van webdesign en ben ik steeds verder daarin gaan groeien.
In de tijd dat ik bij Kessels en Smit werkte, had ik al samengewerkt met ondernemers, coaches en adviseurs. Naast mijn werk bij de opdrachtgevers UWV en Ballast Nedam, heb ik ook vele kleine zelfstandigen geholpen, om een goed werkende en goed vindbare website te creëren.

Als je een bedrijf begint, dan kan het erg moeilijk zijn en veel tijd kosten om tot een website te komen, die bij jouw onderneming past en ook nog klanten aantrekt. Je begint met het installeren van WordPress en kijkt dan naar een standaard template, maar wat dan?

Ik vind het geweldig om ondernemers die tijd te besparen, dat zij gebruik kunnen maken van mijn opgebouwde kennis en invoelend vermogen, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan het werk waar zij goed in zijn.

Website door Wendy laten maken
bestaat uit de volgende sessies:

1. Online/ telefonisch of live startsessie

De volgende onderwerpen ga ik met je bespreken

    Met elkaar kennismaken

     Wat voor een bedrijf heb je, wat is je passie?

     Wat is jouw missie en jouw visie?

     Wie is jouw ideale klant?

     Wat zijn jouw wensen m.b.t. jouw website?

Na jouw verhaal n.a.v. bovenstaande punten, geef ik je tips en adviezen. Mocht je nog niet weten wie jouw ideale klant is en wat jouw missie en visie, dan help ik jou daarbij.

2.      Voorbereidende fase

N.a.v. ons gesprek schrijf ik een offerte met daarin een omschrijving van:

    De installatie van WordPress, template en plugins

    De opbouw van de website

    Afspraken over het aanleveren van teksten en foto’s

    Afspraken over het webonderhoud

   De prijs van de website

    Indien je nog geen domeinnaam en/of webhosting
 pakket hebt, dan wordt dit in de offerte opgenomen

3. Ontwerpfase

Als je akkoord gegaan bent met de offerte, dan:

    Maak ik een afbeelding van het ontwerp van de homepagina

    In deze fase zijn de foto’s en de opbouw van de website het belangrijkst

    Na twee correctierondes begin ik met het maken van de website

4. Bouwfase

Ik bouw jouw website naar het ontwerp, dat in de ontwerpfase besproken is. De overige pagina’s worden in de stijl van de homepagina gemaakt. Als ik klaar ben met bouwen bespreken we samen jouw website. In twee correctierondes maak ik de eventuele aanpassingen

5. Contentfase

    Je levert de definitieve teksten aan

   Deze teksten zet ik op jouw website, waarbij ik rekening hou met SEO

    De teksten kun je samen met mij bespreken

6. Opleverfase

Nadat alles besproken is en je blij en trots bent op jouw website, zet ik jouw website ONLINE

Wil jij het programma WEBSITE DOOR WENDY LATEN MAKEN doen?

Boek hieronder je afspraak

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

BONUS

Als extra bonus bij dit programma krijg je:

    Levenslange licentie van het Divi thema. Dit is een klantvriendelijk bouwsysteem in WordPress ter waarde van 230 euro

    1 uur webondersteuning ter waarde van 70 euro

    1 jaar webhosting

4_5_stars

Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen

Ik heb niet lang na hoeven denken, om Wendy de opdracht te geven om een website voor mij te laten maken. De samenwerking was erg fijn, ze gaf mij in het begin de richting waar ik over na moest denken, ze kwam met ideeën en gaf me de ruimte om het in mijn eigen tempo te doen. Ze is heel flexibel op allerlei gebieden. Ik ben nu ook erg blij dat ik nu eindelijk een website heb! Ik ben zelf heel lang bezig geweest om te bedenken wat ik nu wilde en ik was te druk om het echt aandacht te geven. Wendy heeft voor mij van alles gemaakt qua logo/beeldmerk. Uiteindelijk hebben we dit minder gebruikt, dan dat we eerst bedacht hadden, maar de mooie boom die ze gemaakt heeft is nu uiteindelijk goed geaard onderin de website. Ik raad iedereen Wendy aan, om een professionele website te laten ontwerpen/bouwen en/of een hostingpakket te nemen.

Nancy Naber

Onderwijskundige, Waardevol Leren

Veel gestelde vragen

Ik heb al een domeinnaam, kan ik deze blijven gebruiken?

Ja je kunt jouw domeinnaam blijven gebruiken, of je registreert een nieuwe. Bij mij kun je ook een domeinnaam registreren en een webhostingpakket erbij kopen. Tijdens ons eerste gesprek zal ik je er alles over vertellen.

Blijft mijn oude website online, als de nieuwe gemaakt wordt?

Als je de oude website tijdens de bouw online willen laten staan, dan kan ik jouw nieuwe website in een subdomein maken. Een subdomein is een extra map in jouw website; dan krijg je www.domeinnaam.nl/nieuw bijvoorbeeld.

Wat makkelijker is om een tijdelijke pagina over jouw website heen te zetten met de informatie en contactgegevens van jouw website. Als de nieuwe website klaar is, dan is de nieuwe website met 1 druk op de knop online.

Kan ik de nieuwe website zelf onderhouden?

Ja de website wordt in Divi gemaakt, dat is een systeem waarmee als een blokkendoos de website opgebouwd wordt. Deze blokken zijn makkelijk te onderhouden. Je krijgt 1 uur uitleg over hoe dit systeem werkt en hoe je zelf aanpassingen kunt maken op jouw website. 

Schrijf ik zelf de teksten of doe jij dat ook?

Je levert zelf de teksten aan, zelf weet je het beste hoe je jouw klanten kunt aanspreken en waaruit je werk bestaat. Ik help je wel om je tekst te optimaliseren voor de vindbaarheid in zoekmachines (SEO). 

Laten we gaan samenwerken

Stel dat je nu niet in actie komt, dan heb je over een jaar nog geen website voor jouw bedrijf waarmee je klanten kunt aantrekken en geld kunt verdienen. Zorg dat je geen spijt krijgt. Kom nu in actie, blijf niet in je eentje worstelen. Geef jezelf samen met mij de website die je verdiend in no time.

Je kunt direct aan de slag, direct na ons gesprek kun je aan de slag met het verzamelen van informatie en materialen, waarmee ik jouw website kan maken.

Ben je er klaar voor om:

 Een woest aantrekkelijke website te maken?

 Een website die authentiek is en bij je bedrijf past?

 Een website waarmee je klanten kunt trekken en omzet behalen?

 

Wil jij het programma WEBSITE DOOR WENDY LATEN MAKEN doen?

Boek hieronder je afspraak

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

4_5_stars

Wendy denkt met je mee, speelt in op je wensen en gaat vakkundig te werk

Na zelf veel geklungel om een eigen website te bouwen is professionele hulp precies wat ik nodig had. Wendy denkt met je mee, speelt in op je wensen en gaat vakkundig te werk om een mooi eindresultaat te bouwen. Het contact is snel en duidelijk, Wendy staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en boekt snel resultaat met de gegeven input. Vanuit mijn omgeving heb ik veel pluimen mogen ontvangen voor de mooi ingerichte website, deze credits zijn voor Wendy en deel ik graag met anderen! Ik ben tevreden!

Loïs van der Linden

Personal Trainer, Train je fit

Twijfel je of dit programma wel iets voor je is?
Boek dan hieronder je gratis gesprek

Boek hieronder je afspraak

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring