Ben je coach, therapeut of dienstverlener?

Wil je zelf een website maken, die bij jouw bedrijf past, klanten aantrekt en waarmee jij je omzetdoelen behaalt?

Met mijn online training

” Wat heb je nodig om een website te maken?”

 Ontdek je wat je allemaal nodig hebt om die winstgevende website te kunnen maken. Ook al ga je het maken van jouw website uitbesteden, dit moet je toch zelf gaan doen. Een webdesign-expert zal hier zeker naar vragen.

Nu van 97 euro voor 79 euro excl btw

Deze training bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om een goed converterende website te kunnen maken, die jouw ideale klant aantrekt en bij jouw bedrijf past.

Je bent ondernemer om met je passie bezig te zijn,
dat wil je laten zien op je website maar:

=
Je dacht hoe moeilijk kan het zijn, je bent gaan Googelen en het bleek toch moeilijker dan je dacht
=

Bij de gedachte dat je een website gaat maken raak je al snel verloren in de techniek.

=
Je weet niet goed welke teksten je moet schrijven voor jouw website.
=

Er zijn vele webhostingsbedrijven, maar welke webhosting kun je het beste kiezen?

=
Je vraagt je af wat een goede opbouw is voor jouw website

Hoe zou het voor je zijn als:

Als je al direct zelf aan de slag kunt met jouw website, zonder dat daar techniek aan de past komt

Je weet welke teksten je moet gaan schrijven, die ook jouw ideale klant zal aanspreken

Alles klaar hebt staan om jouw website te gaan maken, zodat je sneller jouw website gemaakt hebt

Dankzij jouw goede voorbereidingen, jouw website inspirerend wordt waardoor de bezoeker al klant bij je wilt worden, zonder jouw gesproken te hebben

Je weet wat je moet doen voordat je die triggerende website kunt maken

Als potentiële klanten gratis via Google op je website komen, omdat je website de woorden bevat waar je op gevonden wilt worden

Wat houdt “Wat heb je nodig om een website te maken” in?

Als ondernemer denk je in eerste instantie dat kan ik zelf wel, maar in de praktijk blijkt dat het zelf bouwen van een website meer tijd kost dan je zou willen. Je worstelt in je eentje met de vraag, hoe je een goede website kunt bouwen en wat daar allemaal op moet komen te staan. Je schuift de website opzij, want het liefst wil je met je werk waar je wel goed in bent bezig zijn. Het blijft aan je knagen dat je geen goede professionele website hebt, waar je trots mee naar buiten kunt treden.

Met al mijn kennis en ervaringen, die ik sinds 2009 heb opgebouwd en mijn invoelend vermogen kan ik jou begeleiden met alles klaar te zetten voor het bouwen van jouw website die bij jouw wensen past.

Ik leer je hoe je jouw ingrediënten kunt klaarzetten, zodat je een website kunt maken die bij jouw bedrijf past. Hoe je zelf je passie om kunt zetten in een website, die ook klanten aantrekt. Een website die voor je gaat werken, zodat je agenda vol komt te staan met afspraken en waarmee je omzet kunt behalen.

De ‘Wat heb je nodig om een website te maken training’, is zodanig samengesteld dat alle onderdelen voor het maken van de ingrediënten voor jouw website aanbod komen. Stap voor stap zet je alles klaar, om de website te maken die helemaal bij jou en je bedrijf past.

In combinatie van mijn video’s waarin ik mijn scherm deel, zodat je ook echt met mij mee kunt doen, de speciale Facebookgroep waarin je al je vragen kunt stellen zodat je nooit met een vraag blijft zitten, leer ik je in een mum van tijd een goede basis neer te zetten om een conventerende website te kunnen maken die ook nog gevonden wordt door Google.

Review Anneloes online training
Review online training 'Website leren maken met Wendy' Linda Smit
Review van Jezien Erkelens Website leren maken met Wendy

Waarom zou je bij mij deze training doen?

Ik heb al 14 jaar websites gemaakt voor diverse klanten. In die jaren heb ik zoveel kennis en ervaringen opgebouwd, die ik graag met jou wil delen zodat het jou enorm veel tijd zal besparen.

In deze online training heb ik zoveel mogelijk al mijn kennis en ervaringen gestopt, zodat jij in kleine stappen het maken van jouw website kunt voorbereiden. Ik wijs je de weg om een goede basis neer te zetten zodat je makkelijker en sneller jouw website kunt gaan maken, waar je ook trots op kunt zijn.

Je maakt jouw website al visueel voordat je gaat bouwen. Hoe gaaf is het als je zelf direct aan de slag kunt en je steeds meer feeling gaat krijgen met hoe jouw website eruit zal komen te zien?

Het fijne is ook dat je het niet alleen hoeft te doen, je maakt gebruik van mijn kennis en ervaringen, ik weet wat wel of niet goed werkt. Daarnaast kom je ook andere ondernemers tegen in de besloten facebookgroep, waarin wij elkaar stimuleren om die goede voorbereiding te maken dat jouw website verdient.

De online training
“Wat heb je nodig om een website te maken?”
bestaat uit de volgende modules:

In 7 lessen leer ik je:

    Hoe je achter jouw visie en missie komt

     Wie jouw ideale klant is

     Branding bepalen: kleuren, lettertype en logo

     Foto’s maken, waar moet je opletten

     Tekstformats en SEO tips/adviezen

     Het maken van een ontwerp

     Webhosting en domeinnaam kiezen

1e module wat je heb je nodig om een website te maken

Besloten Facebookgroep

Je krijgt toegang tot een speciale besloten Facebookgroep waar je 24/7 vragen kunt stellen en in contact komt met medecursisten en gelijkgestemde ondernemers.

In de facebookgroep kun je ook jouw vorderingen met het maken van jouw ingrediënten delen, zodat je van elkaar kunt leren, inspireren en stimuleren.

 

 

 

Duur van deze training:

Deze online training kun je binnen 1  maand afronden.

Hierbij hou ik er rekening mee dat je ook druk bent met andere werkzaamheden.

Je hebt 3 maanden toegang tot alle lessen en de besloten facebookgroep.

Nu van 97 euro voor 79 euro excl btw

Mocht je na afloop van deze 1e module de gehele online training ‘Website leren maken met Wendy’ willen doen? Dan krijg je van mij een kortingscode, zodat je niet meer dan het eigenlijk totaal bedrag zult gaan betalen.

Natuurlijk kun je het ook alleen doen…

Ja je kunt het ook allemaal alleen doen, alles is per slot van rekening op internet te vinden, je kunt boeken lezen, webinars volgen, challenges doen etc.

Maar dat kost je ontzettend veel tijd en de kans is groot dat je eindigt met een website waar je niet blij mee bent.

Ik kom regelmatig ondernemers tegen die echt maanden of jaren (ja dat gebeurt ook) bezig zijn om een website neer te zetten of niet weten waar ze moeten beginnen. Iedere keer komen ze weer iets tegen waar ze niet uitkomen. Ze blijven speuren over het internet, of laten de website een poosje links liggen. Zo zonde terwijl er al zoveel uren, dagen en maanden in heeft gezeten.

Ben je bewust dat al die tijd die je erin steekt, je niet aan jouw klanten kunt besteden en dus geen geld verdient?

Als je jezelf aanmeldt voor mijn online training, dan leer ik jou hoe je jezelf goed kunt voorbereiden om de website een goede opbouw te geven. Een website waar je trots mee naar buiten treedt, waarmee je de leukste klanten aantrekt en alles zelf onder controle hebt. Je hoeft niet meer alles zelf uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan. Alles wat je nodig hebt om een goed functionerende website te voor te bereiden staat bij elkaar in de online training.

Stap voor stap neem ik je mee in het hele proces om je goed voor te bereiden, zodat je sneller die website kunt maken die goed in elkaar zit en marketing gericht is. Je potentiële klanten zijn dan niet na 3 seconden weg, ze blijven hangen op je website en worden enthousiast over jouw aanbod. Dit wil jij toch ook?

De investering voor deze online training bedraagt:

Normaal 97 euro excl. btw

nu voor

79 euro exclusief btw

Wanneer jij je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle lessen. Je kunt gelijk aan de slag met het maken van de ingrediënten van jouw eigen website.

Stel dat je nu niet in actie komt, dan heb je over een jaar nog geen website voor jouw bedrijf waarmee je klanten kunt aantrekken en geld verdiend.

Zorg dat je geen spijt krijgt.
Kom nu in actie, blijf niet in je eentje worstelen. Geef jezelf de website die je verdient.

Mocht je na deze training de gehele online training ‘Website leren maken met Wendy’ willen doen? Dan krijg je van mij een kortingscode, zodat je niet meer dan het eigenlijk totaal bedrag zult gaan betalen. 

Wil jij de training Wat heb je nodig om een website te maken doen?

Meld je dan hieronder aan

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Wat is het resultaat?

Waarom zou je deze online training nu echt moeten volgen?

 

     Je volgt een stappenplan, dat jou echt helpt om alle ingrediënten klaar te zetten jouw website te maken

Je gaat sneller door het proces heen, zonder dat je van alles op hoeft te gaan zoeken in google, in boeken, op youtube…. tijd die je beter kunt besteden aan je klanten. Je website komt sneller online te staan, zodat je ook sneller vindbaar bent en meer omzet behaalt.

     Basis om professionele website die klanten aantrekt te kunnen maken

Je weet hoe je de ingrediënten kunt maken voor het maken van een professionele website die klanten aantrekt. Je potentiële klanten hebben een gevoel van herkenning, voelen zich begrepen en worden enthousiast over jouw diensten. Je straalt vertrouwen uit met je website, zodat de bezoeker voelt dat jij de aangewezen persoon bent die de bezoeker kan helpen met zijn of haar problemen en behoeften.

     Een klantgericht aanbod

Tijdens deze online training ontdek je wie jouw ideale klant is en hoe je jouw aanbod daar op kunt afstemmen. Zo wordt je website erg aantrekkelijk voor jouw potentiële klanten en gaan sneller bij je kopen.

     Je weet hoe je teksten schrijft die gevonden worden in Google

Je weet wat je moet doen om teksten te schrijven waarmee jouw website gevonden wordt in Google, zodat je nog meer leuke klanten bereikt.

Vragen die je misschien nog hebt

Ik heb al een website maar ik wil een nieuwe maken is deze training dan geschikt?

Je kunt jouw teksten, foto’s en branding bijschaven, meer marketing gericht maken en verfrissen. Je ontdekt hoe je jouw website aantrekkelijker kunt maken.

Ik kan toch ook alles op internet vinden?

Dat klopt alles is wel op internet te vinden, maar er zijn ook heel veel mogelijkheden en keuzes. Wat werkt wel goed en wat niet. Met de kennis die ik sinds 2009 heb opgebouwd heb ik deze training gemaakt, zodat het jou heel veel tijd zal besparen en het maken van een website je makkelijker af gaat.

Plus dat je een super handig systeem er gratis bij krijgt.

En als het me op een gegeven moment niet meer lukt?

Dan ben ik er voor je, ik help je dan persoonlijk op weg zodat je verder kunt. Mocht het zo zijn dat je het echt niet ziet zitten, dan zoeken we samen naar een oplossing om toch jouw website online te krijgen. Ik wil graag dat je eindigt met een website waar je blij mee bent.

Hoe lang heb ik toegang tot deze online training?

Binnen 1 à 2 maanden kun je alle lessen gevolgd hebben en alle ingrediënten klaar hebben staan om jouw website te gaan maken. In totaal heb je een jaar lang toegang tot alle lessen, zodat je alle video’s nog rustig kunt bekijken.

review Monique van Roekel
review saskia de vet

Ben je er klaar voor om:

Alles wat je nodig hebt om een website te maken klaar te zetten, zodat het maken van jouw website veel makkelijker en sneller gaat? Je weet wat je moet doen en om een authentieke en triggerende website te maken. Een website die bij jou en je klanten past, zodat jij geld kunt gaan verdienen met jouw website?
Als je nu niet in actie komt, dan zal je website over een jaar nog niet het resultaat geven, die je zou willen. Zorg dat je geen spijt krijgt, laat mij je op weg helpen dat scheelt je zoveel tijd.
Je hebt een jaar lang toegang tot de academie, als je het even niet meer weet dan kun je altijd nog de lessen terugkijken en mij om advies vragen. Ik wil graag dat je de training afrond met een professionele voorbereiding, zodat jij je website kunt gaan maken die al jouw wensen bevat.
Met deze online training heb je alle kennis paraat om het zelf maken van jouw website goed voor te bereiden. Je maakt gebruik van al mijn opgebouwde kennis en methode, om een goede basis neer te zetten om een aantrekkelijke website te maken die klanten aantrekt.

Wil jij de online training WAT HEB JE NODIG OM EEN WEBSITE TE MAKEN doen?

Nu van 97 euro voor 79 euro excl btw

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring

Twijfel je of deze training wel iets voor je is?
Boek dan hieronder vrijblijvend jouw gratis gesprek