Wil je graag meer klanten gaan helpen met online academie?

Waar je zelf controle over hebt en eindeloos trainingen kunt toevoegen?

Laten we samen jouw online academie gaan maken, ik zorg voor alle techniek en ik vertel je hoe je de online training kunt gaan maken.
Als het klaar is kun je er zelf mee aan de slag

Eindeloos trainingen en lessen toevoegen

Zoveel gebruikers toevoegen als jij maar wilt

Aan je klanten toetsen en certificaten geven

Webshop maken en koppelen aan de online academie

Voor 1499 euro excl. btw

Kortom er is zoveel mogelijk!

Je wilt graag een online academie laten maken, waar je zelf mee uit de voeten kunt. Je wilt het niet zelf gaan bouwen en duiken in de techniek, maar wel zelf trainingen toevoegen, lessen aanmaken en lesmaterialen toevoegen. 

Voor het maken van de online academie maak ik gebruik van de software Learndash. Ik leg je uit hoe je er zelf mee aan de slag kunt.

Jouw online academie wordt gekoppeld aan een webshop, zodat je makkelijk kunt gaan verkopen aan je klanten en je direct het geld ontvangt. Dat werkt tijdsbeparend voor jou en je klanten.

Ik koppel ook jouw emailresponder (ActiveCampaign), zodat je ook de mensen die jouw training kopen ook nog emails kunt sturen. Kortom je kunt het volledig automatiseren zodat jij kan gaan genieten van de emails die binnenkomen van klanten die jouw online training gekocht hebben. Ik kan je vertellen dat is zo ontzettend gaaf!

En dat gun ik jou ook. 

De software waar je jouw academie mee gaat maken

Je online academie wordt met WordPress in combinatie met Learndash. Je krijgt van mij een licentie voor Learndash LMS en Pro Panel het eerste jaar is gratis daarna ontvang je jaarlijks een factuur van mij. Zorg voordat je deze training doet dat je WordPress geinstalleerd hebt op een subdomein of een aparte domeinnaam, zo maak je jouw hoofdwebsite niet te zwaar.

Waarom Learndash? Het is een erg fijn programma waar je alle kanten mee op kunt en je hebt het in eigen beheer.

Hoe gaan we starten?

Eerst gaan we samen bespreken wat voor online training je hebt of wilt hebben. Je vertelt mij al je wensen en ik maak de vertaalslag naar de techniek. Ook denk ik graag met je mee over jouw online training en geef je tips en adviezen hoe je op een makkelijke manier video’s en werkboeken kunt maken.

We maken een plan over hoe het zal gaan worden. Gaandeweg kan dit plan nog aangepast worden.  Ik zal je zoveel mogelijk ontzorgen, zodat jij meer tijd over houdt om je klanten te gaan helpen.

Wat ontvang je allemaal:

Learndash LMS en ProPanel licentie 1 jaar gratis

Webhosting + 1 nl domeinnaam registratie 1 jaar gratis 

Webshop installatie

Koppeling met emailresponder (ActiveCampaign)

Maximaal 1 training met 10 lessen/hoofdstukken of modules

Gratis zoomsessie voor meer informatie - WensWebdesign

Waarom door mij jouw online academie laten maken?

Mijn eerste ervaring met het maken van een academie, was die van mezelf. Ik begon ook met de vraag ‘Hoe dan?’ Nu heb ik een goed draaiende academie en ben er enorm trots op. 

Nu heb ik al vele ondernemers mogen helpen met het bouwen van een academie, waardoor ik ondertussen veel kennis heb opgedaan en het goed in de vingers heb gekregen.

Het is ondertussen ook een passie van mij geworden, om ook andere ondernemers blij te maken met een online academie.

En ik gun het jou ook.

Wil je jouw online academie laten maken?

Schrijf je hieronder in

Voor 1499 euro excl. btw

Mocht je vragen hebben of je twijfelt of dit wel iets voor je is, laat het me weten dan bespreken we samen wat de beste oplossing voor je is. Stuur een email naar contact@wenswebdesign.nl dan geef ik je eerlijk advies.

Mocht je vragen hebben of je twijfelt of dit wel iets voor je is, laat het me weten dan bespreken we samen wat de beste oplossing voor je is. Stuur een email naar contact@wenswebdesign.nl dan geef ik je eerlijk advies.

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring