Je wilt graag
jouw online training
gaan aanbieden?

Maar je hebt geen idee hoe dit moet?

Laten we gaan samenwerken, dan help ik je door het hele proces heen met mijn programma

Online academie door Wendy laten maken

Mini-training WensWebdesign

Je wilt graag een online academie voor je online training, maar je weet niet hoe je moet beginnen. Er is alleen al op het gebied van software zoveel keus. Je wilt ook graag een webshop gekoppeld hebben, zodat je de online training makkelijk kunt verkopen, je wilt een emailfunnel een verkooppagina, kortom volledig automatiseren zodat jij kan gaan genieten van de emails die binnenkomen van ondernemers die jouw online training gekocht hebben. Ik kan je vertellen dat is zo ontzettend gaaf!

En dat gun ik jou ook. Jij werkt aan je online training, heb je adviezen nodig om het te maken dan gaan we samen sparren. In de tussentijd zet ik de academie en de automatisering voor je klaar, zodat we die kunnen gaan vullen zodra jouw online training klaar is.

Met welke software wordt de academie gemaakt?

Je website wordt gemaakt met WordPress in combinatie met Learndash. Je krijgt van mij een licentie voor Learndash, het eerste jaar is gratis daarna ontvang je jaarlijks een factuur van mij.

Waarom Learndash? Het is een erg fijn programma waar je alle kanten mee op kunt en je hebt het in eigen beheer.

Je kunt eindeloos lessen toevoegen

Geen beperkingen op het aantal gebruikers

Je kunt toetsen en certificaten toevoegen

Met een webshop kun je jouw online training makkelijk verkopen

Je kunt een abonnement toevoegen

Kortom er is zoveel mogelijk!

Hoe gaan we starten?

Eerst gaan we samen bespreken wat voor online training je hebt of wilt hebben. Je vertelt mij al je wensen en ik maak de vertaalslag naar de techniek. Ook denk ik graag met je mee over jouw online training en geef je tips en adviezen hoe je op een makkelijke manier video’s en werkboeken kunt maken.

We maken een plan over hoe het zal gaan worden. Gaandeweg kan dit plan nog aangepast worden.  Ik zal je zoveel mogelijk ontzorgen, zodat jij meer tijd over houdt om je klanten te gaan helpen.

Waarom zou je door mij jouw academie laten bouwen?

Mijn eerste ervaring met het maken van een academie, was die van mezelf. Ik begon ook met de vraag ‘Hoe dan?’ Nu heb ik een goed draaiende academie en ben er enorm trots op. 

Nu heb ik al vele ondernemers mogen helpen met het bouwen van een academie, waardoor ik ondertussen veel kennis heb opgedaan en het goed in de vingers heb gekregen.

Het is ondertussen ook een passie van mij geworden, om ook andere ondernemers blij te maken met een online academie.

En ik gun het jou ook.

Laten we samenwerken

De kans is groot dat als je nu geen actie neemt, je over een jaar nog geen online academie hebt voor jouw bedrijf waarmee je nog veel meer mensen kunt helpen dan dat je alleen 1 op 1 blijft werken. Kom dus nu in actie, blijf niet in je eentje worstelen. Samen kunnen wij in een rap tempo die online training online zetten!

Wil jij samen met mij jouw online academie gaan maken?

Boek hieronder je afspraak

Met mijn boeking geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring