Mini training Kick start jouw website!

Ontdek hoe je op een makkelijke en laagdrempelige manier een start kunt maken met het maken van jouw website

Hoe je jezelf doelen stelt om tot de gewenste website te komen

Je ontdekt hoe je erachter kunt komen wat voor een website het beste bij jou, je business en je klanten past

Je gaat je website visueel maken, ik ga je 3 tools meegeven hoe je dit op een eenvoudige manier kunt doen

Tijdens de mini-training start je al met de voorbereiding om het maken van je website makkelijker te maken

Geschikt voor ambitieuze dienstverlenende ondernemers die graag zelf een (nieuwe) website willen maken

Tijdens deze mini training ontdek je wat je allemaal moet weten en voorbereiden om een aantrekkelijke, professionele en authentieke website te maken of laten maken. Ook al ben je van plan het maken van jouw website uit te besteden, dit wil jij al zelf gedaan hebben anders loop je het risico dat de website niet bij jouw bedrijf zal gaan passen. Een webdesigner vind het ook erg fijn als je al weet wat je wilt en niet wilt en wat de uitstraling van jouw website zal zijn.

Wat houdt het in?

3 Videolessen

Je krijgt 3 online videolessen waarin ik je uitleg hoe je die goede kickstart kunt gaan maken. Na iedere les kun je gelijk aan de slag. Deze opdrachten zijn sowieso goed om te maken, ook al ben je van plan het maken van je website uit te besteden. Iedereen kan ze deze opdrachten maken, ook als je digibeet bent. Na deze lessen krijg je al gelijk feeling met je website, je maakt het al visueel en je hebt dan al een snelle en goede start voor het maken van jouw website.

4 Werkboeken

Bij iedere les zit een werkboek met opdrachten.

Masterclass

Ter afsluiting kun je de masterclass bekijken, daarin komt alles samen. Als je deze masterclass bekeken hebt dan mag je nog gebruik maken van de aanbieding die ik tijdens deze masterclass noem.

Besloten Facebookgroep

Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep Kickstart jouw website, waarin je jouw inzichten en opdrachten deelt met andere ondernemers. Via deze facebookgroep krijg je mijn persoonlijke ondersteuning.

Duur van deze training

Je krijgt een jaar lang toegang tot de lessen van de mini-training en de speciale facebookgroep. Na deze training kun je jezelf aanmelden voor de training met de volgende stap voor het maken van jouw website.

Deze ondernemers gingen je voor:

Review - masterclass kickstart jouw website
Review - masterclass kickstart jouw website
Review - masterclass kickstart jouw website
Review - masterclass kickstart jouw website
Review - masterclass kickstart jouw website
Review - masterclass kickstart jouw website
Review - masterclass kickstart jouw website

Rondleiding door de academie ‘Kickstart jouw Website’

Wil het maken van jouw website goed voorbereiden?

Doe dan deze mini-training ik help je op weg en je kunt direct aan de slag met de opdrachten.

 

De investering voor de online training
‘Kickstart jouw website’
bedraagt:

47 euro exclusief btw

Wanneer jij je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle lessen en de speciale facebookgroep.
Je krijgt een jaar lang toegang tot de lessen van de mini-training en de speciale facebookgroep. Na deze training kun je jezelf aanmelden voor de training met de volgende stap voor het maken van jouw website.

Wat is het resultaat?

Waarom zou je deze mini training nu echt moeten volgen?

 

     Je weet wat je moet doen om het maken van jouw authentieke website goed voor te bereiden

Je gaat sneller door het proces heen, zonder dat je van alles op hoeft te gaan zoeken in google, in boeken, op youtube…. tijd die je beter kunt besteden aan je klanten. Je weet al snel wat je wilt welke doelen je wilt bereiken met jouw website.

     Je hebt op papier hoe jouw website eruit komt te zien

Door het volgen van de opdrachten ga je zonder techniek aan de slag. Je gaat eerst je doelen stellen, sfeer bepalen, zodat als je begint met het maken van jouw website weet hoe je de uitstraling neer gaat zetten.

     Je krijgt meer een gevoel bij jouw website, zonder dat er een website online staat.

Als je meer feeling krijgt met hoe jouw website zal gaan worden, dan krijg je er van zelf al meer plezier in. Je ziet het voor je ogen groeien en visueel worden.

     Je kunt doelgericht aan de slag gaan met het maken van jouw website

Doelloos een website maken, dat levert geen website op die bij jouw wensen past en klanten aantrekt. Je leert met deze mini training hoe je jouw doelen stelt, zodat het je ook duidelijk wordt waarom je de website moet maken en wat je ermee wilt. Dit is erg belangrijk en wordt vaak overgeslagen.

     Je weet wat je wel wilt en wat je niet wilt.

Het is erg fijn om te weten wat je wel en niet wilt met je website. Met de vragen die ik je tijdens deze mini traing stel ontdek je wat je wel en niet op je website wilt en wat er bij jouw en je klanten past en wat niet.

     Je hebt een websiteontwerp, die je als leidraad kunt gebruiken voor het maken van jouw website.

Je hebt een websiteontwerp klaar staan, die waarmee je direct aan de slag kunt om jouw website te gaan maken. Als je dit al hebt liggen, dan heb je al heel veel tijd gewonnen, je gaat sneller door het proces van het maken van een website heen.

 

Als je nu niet in actie komt, dan zal je over een jaar nog niet goed voorbereid zijn voor het maken van jouw website. Of je hebt een website, waar je totaal niet tevreden mee bent of niet doet wat jij zou willen. Zorg dat je geen spijt krijgt, laat mij je op weg helpen om jezelf goed voor te bereiden dat scheelt je zoveel tijd.
Je hebt een jaar lang toegang tot de academie, als je het even niet meer weet dan kun je altijd nog de lessen terugkijken en mij om advies vragen. Ik wil graag dat je de training afrond met alle voorbereidingen die je nodig hebt om een website te maken die bij jouw bedrijf en klanten past.