Gratis masterclass

Meer omzet met jouw website!

Schrijf je hieronder in voor gratis toegang tot de Masterclass

De masterclass vindt plaats op 30 oktober om 10.00 uur

Gratis Masterclass

Meer omzet

met jouw website!

Je hebt een website, maar het is voor jou nu de tijd om je website uit te breiden

Je wilt:

masterclasses en webinars geven

meer klanten helpen

meer emailadressen op je emaillijst

meer klanten aantrekken

tijdbesparen

Maar hoe?

In deze masterclass vertel ik je

hoe je

opschaalt met jouw website

de leukste klanten aantrekt

jouw website als marketingtool inzet

jouw website slim inzet

meer tijd hebt voor je klanten

Kortom je komt alle tips en tricks te weten hoe je meer verdiend met jouw website.

Hai, ik ben Wendy,

Als webdesign expert met 14 jaar ervaring heb ik al vele ondernemers mogen helpen met het maken van een website. Ik werk zowel 1 op 1 met klanten als in een groep in één van de online trainingen of workshops Website in 1 dag. Persoonlijke aandacht aan mijn klanten staat bij mij voorop, op deze manier komen we tot echt tot die gewenste website.

Als kind was ik altijd al druk met mijn handen, om dingen te creëren en ontwikkelde ik al snel om creatief naar oplossingen te zoeken. Ook was ik altijd bezig met radio’s, cassetterecorders en pick-ups om liedjes op te nemen.

Na mijn werk bij Kessels en Smit (een gezelschap van coaches, adviseurs en ondernemers), ontdekte ik wat er allemaal mogelijk was met webdesign. Met dit inzicht ben ik een opleiding gaan volgen op het gebied van webdesign en heb ik als freelancer voor UWV en Ballast Nedam gewerkt.

Als je een bedrijf begint, dan kan het enorm veel tijd kosten om tot een website te komen, die bij jouw onderneming past en ook nog klanten aantrekt.

Ik vind het geweldig om ondernemers te helpen om sneller een website online te krijgen waar zij ook blij van worden, zodat er meer tijd besteed kan worden aan het werk waar zij het meest van houden.

Zet je website slim in voor jouw bedrijf

Voor meer omzet, de leukste klanten en bespaar tijd

Ervaringen van anderen