Gratis masterclass: Kickstart jouw website!

Ontdek hoe je op een makkelijke en laagdrempelige manier een start kunt maken met het bouwen van jouw website

Wat de voordelen zijn om zelf je website te maken

Je ontdekt hoe je erachter kunt komen wat voor een website het beste bij jou, je business en je klanten past

Wat de 3 valkuilen zijn bij het maken van een eigen website

Tijdens deze masterclass leg ik je uit hoe je op een eenvoudige manier en met veel plezier je eigen website kunt maken

Geschikt voor dienstverlenende ondernemers die graag zelf een (nieuwe) website willen maken

Met 3 extra waardevolle bonus opdrachten
waar je direct mee aan de slag kunt om
jouw website een goede kickstart te geven!

Het webinar vindt plaats om 09.00 uur en om 12.00 uur.

Via de mail in de mailbox kun je de keuze maken.

Aanmelden kun je nog....

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Schrijf je in voor de Masterclass!
Schrijf je in voor de Masterclass Maak zelf je website in flow en ontvang mijn tips en adviezen in je mailbox
Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de www.wenswebdesign.nl/privacyverklaring

Hai, ik ben Wendy,

Als webdesign expert met 12,5 jaar ervaring heb ik al vele ondernemers mogen helpen met het maken van een website. Ik werk zowel 1 op 1 met klanten als in een groep in één van de online trainingen. Persoonlijke aandacht aan mijn klanten staat bij mij voorop, op deze manier komen we tot echt tot die gewenste website.

Als kind was ik altijd al druk met mijn handen, om dingen te creëren en ontwikkelde ik al snel om creatief naar oplossingen te zoeken. Ook was ik altijd bezig met radio’s, cassetterecorders en pick-ups om liedjes op te nemen.

Na mijn werk bij Kessels en Smit (een gezelschap van coaches, adviseurs en ondernemers), ontdekte ik wat er allemaal mogelijk was met webdesign. Met dit inzicht ben ik een opleiding gaan volgen op het gebied van webdesign en heb ik als freelancer voor UWV en Ballast Nedam gewerkt.

Als je een bedrijf begint, dan kan het enorm veel tijd kosten om tot een website te komen, die bij jouw onderneming past en ook nog klanten aantrekt.

Ik vind het geweldig om ondernemers te helpen om sneller een website online te krijgen waar zij ook blij van worden, zodat er meer tijd besteed kan worden aan het werk waar zij het meest van houden.

Schrijf je in voor de Gratis Masterclass en doe mee!

Schrijf je in voor de Masterclass!
Schrijf je in voor de Masterclass Kickstart jouw website en ontvang mijn tips en adviezen in je mailbox

Ervaringen van anderen

Review masterclass-webinar wenswebdesign