Gratis E-book

Wat heb je nodig om een website te maken?

Tijdens gesprekken met potentiële klanten merk ik dat er veel onduidelijkheid bestaat over wat er allemaal nodig is om een website te maken en online te zetten. Vaak zie ik dat ondernemers de weg kwijtraken door de vele mogelijkheden. Dit e-book heb ik geschreven op basis van de vele vragen die ik daarover heb gekregen.

Alle informatie die jij nodig hebt geef ik nu gratis aan jou.

Vraag het e-book nu aan en ontdek wat er allemaal nodig is om een website te maken.

Download mijn e-book en ontdek:

    Waarvoor je een webhosting pakket nodig hebt

    Wat een domeinnaam is

    Wat een SSL certificaat is

    Welke stappen je moet nemen om een website te kunnen maken

    Waarom WordPress een veel gebruikt platform is

    Welke keuze je kunt maken in templates en thema’s

    Wat plugins zijn

    Wat een database is