Bedankt

voor je aanvraag!

Binnen enkele minuten zul je een mail met jouw E-book ontvangen.

Is dit niet het geval check dan even je SPAMbox.

Zit het daar ook niet in, mail me dan even op contact@wenswebdesign.nl

Mocht je niet kunnen wachten, dan kun je ook hier alvast het ebook downloaden.

Misschien is mijn Gratis Facebookgroep ook interessant voor jou

Gratis Facebookgroep WordPress website tips voor dienstverlenende ondernemers-min

Wordt lid van mijn gratis Facebookgroep: “WordPress website tips voor ambitieuze ondernemers”. Je kunt daar gratis tips en adviezen krijgen over het maken en onderhouden van je website. Ik beantwoord daar graag je vragen die je stelt over jouw website en alles wat daarmee te maken heeft. Je kunt ook veel leren van de vragen van andere leden in de groep. Je bent ook als een van de eersten op de hoogte van nieuwe workshops, trainingen en aanbiedingen. 

Zie ik je daar? Ik vind het leuk als je erbij bent.