Bedankt

voor je inschrijving!

Binnenkort ontvang je mijn website tips en adviezen in je emailbox.

Is dit niet het geval check dan even je SPAMbox.

Zit het daar ook niet in, mail me dan even op contact@wenswebdesign.nl

Misschien is mijn Gratis Facebookgroep ook interessant voor jou

Gratis Facebookgroep WordPress website tips voor vrouwelijke ondernemers

Wordt lid van mijn gratis Facebookgroep: “WordPress website tips voor dienstverlenende ondernemers”. Je kunt daar gratis tips en adviezen krijgen over het maken en onderhouden van je website. Ik beantwoord daar graag je vragen die je stelt over jouw website en alles wat daarmee te maken heeft. Je kunt ook veel leren van de vragen van andere leden in de groep. Je bent ook als een van de eersten op de hoogte van nieuwe workshops, trainingen en aanbiedingen. 

Zie ik je daar? Ik vind het leuk als je erbij bent.