Mijn aanbod

Website leren maken met Wendy

Tijdens deze online training, leer ik je wat een goede opbouw is voor jouw website en hoe je die zelf kunt maken met mijn persoonlijke ondersteuning. Vanaf jouw missie/visie, ideale klant tot aan het maken en de lancering van je eigen website. Ik ben jouw stok achter de deur, zodat je snel trots jouw website aan je klanten kunt laten zien en waarmee je omzet behaalt.

Ja ik wil meer informatie

Website door Wendy laten maken

Jij zorgt voor de teksten en foto’s, zodat ik jouw website kan maken. We gaan echt samenwerken om tot de gewenste website te komen.  Visueel laat ik je via zoom zien wat mogelijk is en wat bij je bedrijf zou kunnen passen. Jij beslist de uiteindelijke uitstraling en layout, ik begeleid je daarbij. Een website moet echt bij jou goed voelen als je eigenhuis.

Ja ik wil meer informatie

Online academie laten maken

Wil je graag nog meer klanten helpen, dan kan ik je helpen met het maken van een academie. Aan de academie koppel ik ook jouw webshop, zodat het volledig geautomatiseerd kan worden. Je bent dan geen tijd kwijt aan je administratie.  Ook leer ik jou hoe je zelf lessen met video’s en werkboeken kunt toevoegen. Zo kan jouw academie blijven groeien.

Ja ik wil meer informatie

webonderhoud-wenswebdesign

Website onderhoud

Iedere week wordt jouw website onder de loop genomen en nagekeken op updates van de plugins en thema. Voordat de update plaats vindt wordt eerst onderzocht of deze update voor conflicten kan zorgen. De website wordt opgeschoond en beveiligd zodat hackers geen kans hebben. Mocht het zo zijn dat je website toch gehackt wordt, dan wordt jouw website direct weer online gezet.

Ja ik wil meer informatie

Webhosting WensWebdesign

Webhosting

Webhosting pakketten afgestemd op hoeveel ruimte je nodig hebt, om jouw website goed te laten functioneren. Persoonlijke ondersteuning bij het installeren van je emailaccount en php upgrade. Alles wat voor jou abracadabra is, zal ik je uitleggen zodat je het wel begrijpt. Inclusief SSL certificaat, emailaccounts en eventueel extra domeinnamen. Het is een abonnement van een jaar.

Ja ik wil meer informatie